Оди на лекар девојче ако имаш толку грижи околу ова. Веќе го праша прашањево во 5 теми ти го одговоривме.
Здраво, пак јас Направив бета уште истиот ден и беше 134 на 13 дпо. Ми закажаа ехо на 2ри април и докторката ми рече дека нема потреба пак да тестирам. Меѓутоа сега ме фаќа нервоза додека чекам за ехо, симптоми само болки во гради имам секој ден различно, имав и некои грчеви викендот друго ништо.. Дали таа вредност е ок да не се секирам?
Супер ти е. Мене ми беше 80 вредноста еве сега сум 15 недела. Не се секирај ама ако сакаш повтори си за да не мислиш
Океј си е, почни си со фолна ако немаш почнато до сега, не е далеку 2ри. Тие се тие симптомите се е нормално.
Фала ви на двете Инаку пијам фолна уште откога пробуваме, месецов следев и овулација поради нередовен циклус.
Здраво, пред секоја менструација имам големи болки во гради некогаш почнуваат и 10 дена пред да добијам. Сега на ден два пред циклус немам никаква ама баш никаква болка во гради. Сабајлево правев тест sure check излезе негативен ама свесна сум дека е многу рано. Ме интересира мислење овој симптом со градите. Дали може да е знак за бременост или?
Devojki, mozebi ne e za ovde prasanjeto i nz kade da se obratam. Vaka: Mene sekogas me bolat mn. Gradite pred da dobijam, ovoj mesec nemam bolki no sepak mi se malku zgolemeni. Mi kasni 4/5 dena. Inaku se macam so infekcii, pred 2 meseci imav kandida, potoa 3 nedeli sum ok i sega pred 5 dena pak primetiv isto. Si kupiv vaginaleti, si stavam oblogi od ricinusovo maslo. Sega ako napravam so prva mokraca test za br. Dali vaginaletite bi smetale na rezultatot? Sto mislite?
Јас немам многу болки во градите но значително се зголемени, иста бев со исцедок . Нема да смета вагиналетата но доколку се сомневаш на бременост треба да се дозволени исто тие во бременост.
Тестот изгледа само лажна надеж ми даде .. сеуште ми е чудно зошто имав бледа линија .. крв ми зедоа .. 7 часа пред да добијам .. еве резултатите денес стигнаа .. ..
Здраво пред четри дена правев тест позитивен е, според апликација утре влегувам во шеста недела сакам да си закажам преглед наредна недела ама почнаа да ми викаат оди порано што чекаш и слично ама ја мислам дека е ок е наредна недела таман срценце да си чуеме што мислите вие да одам оваа недела или да си чекам наредна
Исто и јас пред 4денови и позитивен☺️ Преглед ми закажаа дури на 8ми Не ми се чекаше денес бев на државна на преглед, а ке одам и наредна недела А на која аппликавија гледаш ☺️
Мене дека ми е втора па знам дека е рано и мене така со првото ми закажуваа после две недели од тестот, апликациката е мамма мкд е