Негативен е. И јас правев таков тест. Види на упатството имаш слика како треба да изгледа позитивен тест. На поголемото прозорче треба да има две линии една хоризонтална друга вертикална како +. Еве и слика од мојот позитивен тест
Мислам дека се два типа на овој тест , две линии и другиот со +. Јас имам исто како твојот правено со +.
Здраво на сите ве молам за ваше мислење,2 месеци примав таб.јасмин последна менс ми беше на 20.07 додека бев со таблети не се чувва од бременост,после прекинот мм не сбршуваше внатре ама еве овај месец уште ми нема дојдено,претходно имав редовно со 3/4 дена +-дали има шанси за бременост или е некое хормонско пореметување од таблетите,направив тест за бременост испадна негативен
Ако тестот е негативен на неколку денови доцнење, точен е. Почекај сигурно ќе добиеш, ако не повтори го за ден два повторно во случај да имало доцна овулација.
Почекај уште ден два, направи тест, ако не појди на гинеколог да види што е проблемот. едит: не видов дека си пишала дека си пиела контрацептиви. а видов дека и наназад истото си го прашувала.. немам искуство во таа област, извини.
Zdravo Posledna menstruacija na 28 juli posle toa odnosot koj go smetam za rizicen beshe na 10 avgust, na 18 i 19 avgust pri brisenje imav svetlo rozev iscedok, mi docni 1 den simptomi za dobivanje imam Dali dokolku deneska napravam test preku krv dali bi pokazalo tocen rezultat ?