Мајки мене ми доцни 2 дена,а две недели имав незаштитен однос со мм,незнам дали е бременост мислам дека е рано да имам симптоми,дали ако направам тест ќе биде позитивен, ваши искуства
Не е позитивен а ми доцни Незнам зашто така покажа мислам по мое дека не е рано ама ај ќе почекам уште неколку дена пак ќе направам
Тестот беше на сурчек Слушнав дека го фалат ама некако не ми е логично,немам некои симптоми само ми се спие повеќе и некако сакам повеќе да јадам благо и смоки,знам дека не се баш некои симптоми Првата бременост исто сурчек ми покажа позитивно а сеа не
Над 2000 мислам @fana знае за сигурно Си добив јас после 4 дена каснење. За греота. Више срече други пут
Мене тогаш бројкиве не ми се јасни. Апликацијата вели 3 + 6, бетата е за подоцнежни недели според референтните, јас имам позитивен тест од 6 дена пред циклус. Изминаа 5 дена од првиот тест, вчерашниот е со јака црта. Докторката вели со ваква црта треба да си 6та 7ма недела, ама на ехо ништо, само жолто тело.. ни задебелен ендометриум не спомна.
Многу е рано за ехо, кај мене во 6+4 го видов и срценце слушнав Провери ја апликацијата дали ти е се во ред внесено, кога ти беше ден за добивање?
Претходната бременост на 5+9 слушнав срце, јас очигледно рано овулирам, можеби дури 10-11ти ден од циклус. Инаку последен циклус на 16 август ми беше и сеуште не ми доцни, веќе ја внесов бременоста во апликацијата и ич не паметам кога требало да ми дојде. Веројатно било кој ден од денес, утре, задутре,... На 28 до 30 дена плус минус ми доаѓа.
Мојата матина ми велеше, од денот кога си требала да добиеш (значи од прв дрн доцнење) уште една недела па кај мене на преглед. Со втората отидов мн рано, 5та недела не се гледаше ништо, а со првпто на 4+5 се виде, затоа и со втората бременост така отидов, што се вика одма .Нема правило. Почекај, ќе се појави за неколку дена исто, добивав на 28 дена горе, доле
Честитки. На бета 1712 во никој случај не може да си 6та или 7ма недела. Матичнава не знам како може да пресудува по црта на тест, а си имаш бета. Топ ти е бетата за 3та недела, ќе се појави и ќе биде супер.