Devojki, dali test bi pokazal pozitiven dva dena pred ocekuvanata menstruacija? Itno mi e da razberam pobrzo zaradi rabotata koja ja rabotam za da mozam da se zastitam pobrzo.
Мене ми покажа негативен два дена пред денот на очекувана менструација а точно на денот позитивен. Направи си и два дена пред и точно на денот ако си во можност.
Здраво, сакав да прашам според вашето искуство, се обидувам за второ бебе со покачен FSH хормон и пиев Фолиномел. Направив два тестови малку порано од очекуваната менструација (околу 30 септември) и на двата излезе бледа втора линија.Веќе два три дена чувствувам грчеви како за пред добивање и денес на бришење имав прво кафенкаста па црвеникава крв, како кога пробива менструација.Денес би била 3+4 недели трудна, а последна менструацикја добив на први септември. Дали на некоја од вас и се случило ова а сепак да испаднало дека се работи за бременост, бидејќи сум презбунета? Благодарам
Горе-долу сите функционираат на ист принцип. Само кај тие поскапите лентичката е фино спакувана во пластичен case. Sure Check знам пишуваше дека дава точен резултат неколку дена по ризичниот однос и во секое време од денот. Ама ако е поминато доволно време секој тест ќе ти даде точен резултат.
Здраво на сите Задна менструација 22.8 Денес 45 ден бета 5.87 Доцна овулација должина на циклус 35+ Дали има бременост ? Дали сте имале слична ситуација Фала ви убав ден