Рано ти е. Купи Селф клир, го има во Зегин, во споредба со другите тестови детектира порано, барем од моето искуство.
И тој мене ми покажувал само кога ми доцни, пред да доцни менструацијата ми покажа негативен, еден ден доцнење позитивен.
Лелелелее срцка незнам какви ти се условите колку ти се мирни децата,ако имаш услови и нерви роди го.
Па мирни се не се некои деца да не се трпат. најмалово е најмирно ко да немам дете дома буквално душа е памукче живци да речам имам ајде ќе израснат заедно сите после раат ќе бидам и горда мајка на четири
Zenski pomos, se porodiv pred 6 meseci so carski po poragjanjeto posle dva meseci nekade pocnav da dobivam menstruacija se normalno a sega koga dobiv pred 5 dena mi traese samo 3 dena i mnogu bleda krv i kafeavo dali e mozno e da sum bremena povtorno? Pred da dobijam imavme nezastiten odnos
Не би требало ако е пред да добиеш, а не за време на плодни денови, но секако дека тоа и не значи дека е невозможно... најдобро тест ако не добиеш следен циклус
Направив уште еден тест со што цртата е поемна од претходниот ден, но после 3-4 саати имав кафеаво на бришење како да ќе добивам Дали некој имал слично искуство што би можело да е тоа иако имам потемен тест, секако ќе посетам и гинеколог
Хормонско крварење предизвикано од бременоста, искомуницирај со гинекологот денес ако смета дека треба да ти даде прогестеронска поддршка.
Ili e krvarenje vo rana bremenost i ke se sredi so miruvanje i terapija ili e neuspeshna biohemiska bremenost.Poseti denes ginekolog ke ti kazat.Kolku vreme ti docni?
Не ми доцни сеуште, 3 дена пред да ми доцни е. Зарем може биохемиска да биде толку брзо иако е три састи после потемен тест, тоа ме чуди.
Можно е да е биохемиска бременост па да добиеш деновиве, можно е да е импл. Оди направи тест преку крв и нека те види гинеколог.