Офф ти благодарам, ќе видиме што е ова. На пауза сме од се, буквално не сакав ни да мислам, тестов е реда ради ден пред добивање сум.
Vidi proveri si utre pak.Znam imase biohemiska skoro,nivoto na beta moze da ostane vo krvta i po 6 nedeli posle spontan ili biohemiska ili isto moze da se pokaci od nekoi lekarstva za plodnost. Dali so poslednata biohemiska skroz ti se spusti beta dolu? Jas se nadevam deka kaj tebe e bremenost sega vo prasanje,megutoa proveri pak i ne gubi nadez,ke bide.
Да, октомври имав биохемиска после трансфер кој беше крај на септември. Крварев цел месец сигурно, после што 6 ноември конечно добив саглам циклус. Немаше потреба бета да се контролира тогаш пак. Фала на поддршката.
zdravo devojki i zenickii mi treba vashe mislenjee pred 2i nesto nedeli bev vo plodni denovi merev i so testovi a i osetiv bolka vo jajnicite, vcera trebase da dobijam no ne dobiv sabajle koga stanav gradite mislam mi bea polni so nesto tolku mnogu sto me bolea eve i sega me bolat no po malku od sabajle.. seuste ne mi dojde.. pravev dva testa pred eden cas i dvata mislam deka bea negativni no gledav mala senka kako linija...od blisku ne ja gledav koga ke go oddalecev testot se gledase.. a sinoka imav i kako bockanje vo jajnikot i toplina sega nemam nisto. . Dali na nekoj od vas mu se ima istovo sluceno? inaku da napomenam vo plodnite denovi imavme odnos so maz mi a i pijam folna kiselina. Ve molam za brz odgovor
Ако си имала овулација пред две недели тестот би требало да покаже.Сенка се појавува скоро на секој тест после неколку минути стоење.Ако не добиеш повтори го тестот утре
pa ne bese bas posle nekolku minuti tuku se gledase ama mnogu malku duri moze i si mislam deka mi se pricinuva. Odnosno edna nedela i denes 6 dena znaci dve nedeli so utre
Zdravo 3 pozitivni testovi so bleda vtora linija, na doktor seuste ne se gleda nisto na eho, mozebi e seuste rano. Se plasam da ne ispadne biohemiska. Mi docni veke 5 ti den. Od simptomi imam samo premnogu mokrenje, ogromomen apetit a nisto na mene ne stavam od kilaza i gradi preosetlivi. Vtornik povtorno na eho, da se nadevame deka ke se vidi nesto
На ехо рано е да се види.А за килажа па за 5 дена не можеш баш и нешто многу да се поправиш 1 кило.Повтори го тестот види дали линијата се зацрвенува или провери преку крв
Edniot test e od sredata, drugite dva se od denes. Na eho matkata izgleda se ok kako za bremenost no seuste nisto ne se gleda.