Toa me buni mene. Ista linija a napraven testot po nekolku denovi. Na slika mozebi ne se gleda dobro ama vo zivo podobro se gleda linijata. Mene toa me buni sto e ista ne pocrvena primer pozaprimetliva
Кај мене беше така направив бета 570 мислам беше по 3 дена бев на ехо се виде сакус, сега сум 13та недела. Најдобро е преку тест над 1500 треба да е за да се гледа. Со среќа
Многу рано е,можно е да си бремена,а сеуште да не се гледа.Ќе видиш наредна недела.И кај мене во 5 недела не се гледаше во 6 се виде, во 7 срцева акција.Бета треба да е над 1500 за да се види гестациски сакус.Со среќа
A test koga pravese isto vaka ti bese bleda linija? Denes go povtoriv linijata e potemna od vcera. Netrpeliva sum malku Mi dade da pijam utrogestan i aspirin. Se nadevam deka do vtornik veke ke se vidi. A tebe so lesno i sreka i ti blagodaram ❤️
Zdravo Majki ova e mojot test treba da sum nekade 16dpo .. imav hemiska bremenost momentalno pijam dobraston i folna. Dobra e linijata ?
Не сакам на никој да давам лажна надеж, само ќе го споделам моето искуство. На трет ден доцнење циклус правев тест, во првите 5 минути ми беше негативен. Го погледнав случајно после половина час имаше две линии едната бледа, го повторив утредента пак исто, првите 5 минути ништо, после одреден период покажа пак две линии. После два дена пак исто. Еве ме скоро 38ма недела така да, со лесно и дајбоже да е позитивен!
Јас имам негативно искуство,кога и да сум оставела тест подолко од 5-6 мин се појавувала уште една линија.И секогаш сум имала мала надеж.За жал никогаш не била вистинска.Се надевам кај членкава ќе заврши со позитивен резултат