Исто скроз, само што јас го правев неколку дена пред да ми доцни. Го имам и сликано кај што е негативен, ништо не се гледа после 5 минути. Ми заѕвони телефон, го оставив и ко се вратив да го фрлам имаше бледа линија. Еве ја сега спие до мене .
Направи утре пак со посконцентрирана урина одма штом ќе станеш од спиење. Еве го мојот тест како покажа после 5 мин. Првите 5 мин немаше ништо. Мислам дека е ист тестот. Го имам објавено во темава кога го направив. И стварно беше позитивен, спие до мене моментално. Дај Боже и кај тебе да е.
Кај мене ова се случуваше со денови, предходно имав спонтан и не бев спремна психички да отидам до лабараторија па си купував тестови, мислам дека нема кој не го пробав и со сите исто ми се случуваше
Fala, ne bev sigurna. Bidejki domashniot test beshe so mnogu bleda vtora linija. Rechisi ne se ni gledashe
Treba pap, brisevi, hormoni, ima i drugi doplnitelni ama za tie ako treba doktor ke kaze.Mnogu sto imale biohemiska zabremenile uspesno posle nekolku meseci.
Јас не стигнав ништо да направам, одма истиот месец останав трудна пак. Биохемиска можеш да ја приметиш само ако правиш тестови , иначе многу жени не се ни свесни дека биле трудни. Исто и докторите не ја рачунаат како бременост што завршила со спонтан.
Треба да разговараш со гинеколог матичен. Зависно од возраст и период на обидување, дали е прва биохемиска или не, можеби ќе направат проверки како тестови за тромбофилија, хемостаза, брисеви и сл. Цела плејада причини може да има, ама најдобро консултација со докторот што ти ја знае цела историја (на нет ќе најдеш многу различни одговори ама специфично е, не би требало да се препознаеш во било кој случај)
Zdravo devojki napraviv test na 23ti den od menstruacija i vtorata linija e bleda, dali testot e pozitiven?