Go ima li nekoj probano baby rapid hcg testot otidov da kupam test nemase sure check nitu self clear mi go ponudija toj baby rapid
Koj i da go napravis nema utka dali e od 30den ili od 200den ako ti docni nemoze da zgresi ni toj, ni toj test
Pravev test za bremenost od be safe mi izleze edna sina edna crvena linija dali nekoj znae sto znaci no sega mi dojde menstruacija so kafeav iscedok ve molam za sovet
Како е можно да ти излезе сина линија? Изгледа тестот не си го направила добро. Јас го правев истиот тест кога останав бремена со второто дете и ми покажа две цртички, ама втората беше бледо-розева. Почекај да ти заврши менструацијата, па направи уште еден тест.
Женски направив тест меѓутоа имаше само една линија меѓу "С" и "Т" мислите дека тестот е невалиден ? Чек Шур беше !
Jas mislam negativen test e toa, moze taka e lentata pogresno postavena i izmestena vnatre, no sepak napravi si uste eden, ako ti kasni nemoras najskap i onoj od 30 den pokazuva tocno
Луѓе, дали тестовите за бременост се точни во секое време? Имаше поминато околу месец и нешто од односот ако не и повеќе, а менструацијата ми доцнеше 9-10 денови. Го правев попладнето околу 18-19ч и излезе негативен. Но уште немам добиено, само на моменти, од време на време по неколку капки.
Devojki go napraviv testot 4 dena pred dobivanje ednata crtka bese Crvena a drugata bledo rozeva bremenost li e
Бледата црта значи бременост Ама јас би направила уште еден тест, од друга фирма за потврдување. Тање, ако ти е планирана, честито, и со лесно
Да,штом ја има и другата цртка,па и нека е бледо розева,значи бременост,за некој ден направи пак и таа цртка ќе биде јако црвена...
Јас колку што имам искуство,точни се во секое време,иако велат најточни резултати покажуваат наутро,сепак ти доцнело 9 дена,а тоа е доволно за да покаже позитивен тестот. Ако сакаш,земи sure chek,веднаш направи си,тој е сигурно за било кое време од денот.
Mene mi docnese 7 dena i testot sto go napraviv vo 22h mi pokaza pozitiven, ne veruvam deka so tolku docnenje bi bil pogresen, moze od nesto drugo ti docni, jas dva napraviv togas od vozbuda eden na 5 dena docnenje, eden na 7 i dvata kasno i dvata pozitivni, baska edniot bese 30 den. onakva lenta obicna...
Fala vi mnogu devojki. Ovoj sto go zemav bese QuickTest mislam i bese okolu 130 den. Nemase drug. Ja prasav majka mi i taa misli isto kako vas deka e tocen vo sekoe vreme. Sepak ke vidam ako ne dobiajm vo skoro, moze ke napravam uste eden... Mnogu fala.
Zenski testot sto go napraviv pred 2 dena ednaata crta crvena drugata bledo rozeva deneska mi se pojavi kafeav iscedok normalno li e toa?