Zdravo zenicki,mi kasni 7 dena simptomi nemam nikakvi osven sto osekam mnogu glad i se mi se jade soleno balgo isto taka bolka kaj lev jajnik nekoj nesto slicno imal li
Тест си направи? Тоа што ти се јаде, не ти се симптоми од бременост. Прерано е и да си бремена. Ама прво направи си тест. Без тест незз дали некој би ти споделил искуство. Пример и јас сега јадам свашта, ама не сум бремена. Тест.
Ве молам за совет. Денес ми е втор ден како ми касни. Кога да направам тест за да биде 100% точен, и кој тест би ми го препорачале, бидејќи правев тест завчера со Laboquick и испадна негативен.
Повтори го повторно тестот денес или утре. Треба да даде точен резултат. Тест обично се прави на ден за добивање или кога ќе ти задоцни за најточни резултати.
Здраво женски, пишував тука пред еден месец со позитивен тест. За жал излезе уште една биохемиска, на 3 декември добив и тоа ми е последна менструација. Траеше малку подолго, една недела. Сега ми доцни веќе десет дена, два теста направив негативни. Има ли шанси уште да не ми е ресетиран циклусот после биохемиската? Ќе одам следна недела кај матичниот, сакав да слушнам некој со слично искуство.
Здраво Сакам да прашам каде да најдам Clear blue тест за бременост? Или препорака за друг дигитален тест