мене овие тестови ми биле од секогаш апсолутна глупост и фрлање пари без врска. Обичен тест со две цртки нема подобро плус и нема послатко кога ќе си ги видиш двете цртки и најевтиниот ако си бремена ќе покаже. во МК лабоквик е околу 50 тина денари а најдобар е мислам. од поскапите селфклеар е добар мислам.
prethodniot pat koga pravev mi izleze epten tenka bleda linija bev na doktor mi rece deka e rano za 10 dena da odam pak pomina 10 dali sega ke se gleda veke ako ima
Helou zenski, pozitivni se ? Spored app sum 9 dpo Napraveni popladne, prviot sure check, drugite laboquick.
Позитивни се, surecheck не е толку сензитивен, затоа и нема црта. Лабоквик е најсензитивен и затоа е интензивна линијата. Честитки, рана бременост.
Има црта и шурчек само не е толку сензитивен . лично за мене нај катастрофа тестови ми се . со син ми ден два пред добивање буквално негативен ми кажа а осеќав дека сум бремена после земав лабоквик со нив одма си кажа цртички две. Сега со четвртово мажотми таков му дале зегин само тој го нудат на една недела каснење две црти жар. уште да немаше јаки црти на толку каснење
Овој го правев вчера сабајле, немаше ни 24 часа од претходните. Се гледа појака линија. Веќе не правам, сега сум сигурна хахах. Денес си купив Фемибион 1 и си закажав преглед кај гинеколог. Втора бременост ми е