Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тест за бременост

Дискусија во 'Бременост' започната од pretty, 16 февруари 2010.

1. milenaass

milenaass Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    Fala

2. Bebce1

Bebce1 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2020
    Пораки:
    1.568
    Допаѓања:
    6.650
    Со среќа (fingers) и со лесно (fingers)

На milenaass му/ѝ се допаѓа ова.
  3. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.647
    Cestitki so lesno :inlove: Imase li nekakvi simptomi pred da napravis test? Jas sum 7 dpo a gradi me bolat od vcera. Za dobivanje mi e rano treba okolu 10.02. Cudno, nekako mi e rano i za simptomi i za pms :^)

4. Mari95

Mari95 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2024
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    20260201_133150.jpg zenski testov normalen li e ili ne? Go napraviv kasno sinokja se pojavi samo edna linija pa go ostaviv i utrovo koga go vidov ja imase i ovaa druga bleda linija. Pladnevo napraviv uste eden test i toj izleze negativen. Inace imam uste 6 dena do menstruacija a simptomi nikakvi osven po nekoja bolka vo jajnik i sredina na stomak od vreme na vreme. Da probam so drug test predlozete nekoj a da ne e sure chek, go zedov nego mislev ke e posiguren ama eve neznam

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.896
    Допаѓања:
    14.116
    Тест се чита првите 5 минути, потоа е невалиден.

6. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.647
    Probaj so laboquik posenzitiven e. Sure check ne veruvam da dade pozitiven rezultat tolku rano

На anggell и Mari95 им се допаѓа ова.
  7. milenaass

milenaass Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    Devojki imam edno prasanje vo vrska so folna kiselina, kogatreba da pocne da se pie, jas pred 2 dena napraviv test i sega slednava nedela treba da odam na pregled, dali e problem sto nemam pieno? I sto e neophodno da zemam dodeka ne otidam na pregled, dali kje mi preporacate nesto, nemam iskustvo prv pat mi e :$

8. Joanna28

Joanna28 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    1.374
    Допаѓања:
    1.273
    Фолна се пие уште кога се планира бременост. Почни ја веднаш и тоа најдобро како метилфолат.

На Frida- му/ѝ се допаѓа ова.
  9. flawlessss

flawlessss Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    137
    Купи си одма да пиеш, премама дуо можеш, внатре имаш се што е потребно за старт

10. nikolovskaaa1

nikolovskaaa1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2019
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    372
    Фала ти! Да, градите ми беа огромни, отечени и ми тежеа, ме болеа и губев воздух кога и да направев нешто, се заморував од точка А до точка Б и едноставно се осеќав бремена, имав предчувство:inlove:

На An4e24 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.647
    Skroz isto. Utrovo imav na brisenje i kako smeg iscedok. Ke vidime ili nesto ima ili ke mi podrani ciklusot :)

12. milenaass

milenaass Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2018
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    7
    Dali nekoj ima iskustvo so doktorkite od fertty clinic vo Taftalidze, za vodenje na bremenost i koja bi mi ja preporacale?

13. Malo-Palavo

Malo-Palavo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2019
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Zdravo devojki. Jas sum so 3 izgubeni bremenosti i sum krenala race. So partnerot nekogas probuvame nekogas ne. E sea spored posledniot odnos mi e vo najplodni denovi ( ne mora da znaci ) ali spored kalendar i sekret epten e pogoden periodot. Ciklusot mi varira od 26 do 30 dena. Treba da dobijam od 12 do 14 nekade. Netrpelivosta ubiva ( pogotovo na site razocaruvanja moi ). Da ne go tupam denes napraviv self clear test i e normalno negativen a imam bolni gradi, stomakot do vcera me bolese denes i taka i taka, nekoe cudno cuvstvo imam. Ne znam ni dali da se nadevam ili ic... izvinete sto ve zamaram ama ete nekoja moze nadez ke mi dade

14. Ане.

Ане. Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2021
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    1.678
    Јас само ќе ти кажам да не губиш надеж и дај БОЖЕ да се израдуваш на позитивен тест и поскоро да си имате бебенце во прегратка

На Rozevata и Malo-Palavo им се допаѓа ова.
  15. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    1.839
    Па со глед на тоа дека си останала 3 пати бремена,најверојатно имаш шанси,нормално ќе се надеваш.Тебе не ти е проблем зачнувањето,проблем е задржувањето.Имаш испитано гентски мутации,тробофилија?

16. Malo-Palavo

Се зачлени на:
    24 февруари 2019
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Nemalo potreba mi rekoa 2ca doktori. Ako se slucelo uste ednas togas ke sme ispituvale. Jas veke i godinite si gi nakacuvam ubavo i zrelo zatoa i nemam nadez veke. Vrskata mi se raznisa od togas pa navaka. Nejse ke pocekam do dobivanje moze ke se iznenadam

17. Frida-

Frida- Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    306
    Јас не би чекала за тест за мутации. Мислам дека секоја втора трудница е со клексан, многу пијат аспирин и како терапија во периодот пред зачнување.

На Bjanka1992 и Malo-Palavo им се допаѓа ова.
  18. Malo-Palavo

Се зачлени на:
    24 февруари 2019
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Tolku mnogu sum plasam sto mislam deka ramnodusna ke stanam na temata dali ke bidam majka, a toa uste poveke me plasi. Inaku genetika takva nemame ni dvajcata. Jas bitno uste eden test imam doma i toj ke go napravam i sto bide neka bide

19. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.196
    Допаѓања:
    1.070
    не губи надеж ,убаво ти пиша членката погоре не губиш ништо да испиташ хормони, мутации и слично има цела тема поддршка за сите оние што сакаат да забременат пиши таму ќе ти посочат од каде да почнеш точно

На Malo-Palavo му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Malo-Palavo

Се зачлени на:
    24 февруари 2019
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Fala vi od srce na site. Dobro e sto ve ima ❤️