Искрено твоја е одлуката,ама искрено не знам кој нема денеска мутации,скоро сите имаме.Немој да губиш надеж,за се има решение,само некогаш треба повеќе труд.Докторите ако мислат дека не треба и не ти даваат на државно да испиташ,можеш и приватно 3000денари се отприлика.Ти посакувам позитивен тест.И искрено стравот доаѓа од незнаење,направи секое можно испитување,за на крајот да бидеш задоволна со себе,дека од твоја страна се е направено
Втор спонтан по ред веќе е некаков аларм за да испита нешто плус, а не па да се чека 4ти. Инсистирај да ти дадат упат или смени матичен, торч и генетски мутации секако се испитуваат во бременост. Мене уште по првата неуспешна бременост одма ме прати матичната да проверам се. Со лесно и не губи надеж, но не оставај на мислењето на овие двајца доктори, времето сепак си тече
Јас не гледам Оваа што се гледа ми личи на бела таа што си е од тестот.Повтори за два дена со друг тест
Да , но морав да зумирам со блиц . Телефонов ми е крш. Ќе проверам Да , ќе почекам . Ако не ми дојде ќе направам пак .
Џабе е сега и утре После 2 3 дена тек направи со прва мочка Сеа на почеток уште не ти ни касни а плус и не со прва мочка ништо нема да покажат
На последните две и јас не гледам ама на првиот ома линија Е сеа контролна ли е втора црвена ли е незнам Затоа најдобро или бета или друг тест со прва мочка