Devojki imam praevo transfer na zamrznat 5 dneven embrion pa sakav od 6ti den natamu da pocnam so testiranje tolku ne se cekat haha, koj test vi pokazal najrano pozitiven?
Dali e mozno testovite na self clear da pokazat lazen pozitiven rezultat… veke 3 dena pram ista linia mi davat
Секако дека е можно. Затоа се зема најефтин тест, со него нема вакви лажни линии. Ако има бременост има линија, ако нема бременост , нема никаква линија.
7 den od transfer mi e , ama bas se raduvav dekaself clear odma mi pokaza poziven prviot den i mislev to e toa,,, ama veke gledam 3 dena ist rezultat mi davat i mi ispadna cudno,, praev i be safe deneska ( eve slika) i sega vecer kraj 18:00 praev labokvik deka edvaj da najda ovde kaj ziveam e toj mi pokaza negativen
Selfclear детектира hCG од 10mlU/ml, а Laboquick над 20mlU/ml (или 30 беше, сум заборавила). Не верувам дека 4 теста лажно ти даваат позитивен тест, за Laboquick веројатно денес рано е. Провери утре сабајле пак со Laboquik, да видиш дали ќе покаже нешто, а би требало. Рано си почнала да тестираш, само стресови си приредуваш вака