Здраво женски, искрено врска немам како да толкувам овој резултат. Кажете, ова дали е дека постои бременост или не ?
Не можам да верувам, пред долго време се борев за дете керка ми сега има 8 години не очекував дека сега онака спонтано ке се случи. Секако ке го повторам.
Со среќа Душо многу мие мило мене денес мие 9 ти ден од трансфер па утре здравје бета ќе направам иначе и моето девојче има 8г. Ако господ пишал да ме израдува тоа ќе биде сепак треба да бидеме спремни нее крај на светот ќе се бориме до крај
Стискам палци за висока бета, јас скоро кренав раце за друго дете и кога најмалку очекував гледам 2 црти. Само да биде се во ред малку сум исплашена.
Направив 3 теста Shurchek истите се негативни ми доцни 9 дена имавме незаштитен однос пред 20 дена, имам нагони дали да се посомневам после негативните тестови, ги правев сите попладне
20 дена од однос се многу за да не се покаже на тест доколку има нешто, веројатно ти доцни од други причини
На 9 дена доцнење жар црвени линии би имала. Нагоните ти се од потсвет. И да си некако бремена, прерано е за тоа.