Хелоу девојки.. Синоќ правев селф клиар ама дојде мм и од брзина да не ме види (сакам да го изненадам за роденден со позитивен тест) јас немав време да гледам во тестот (на светлина убаво) Утринава кога станав гледам на тестот цртка, сега не знам дали е евапорациска, лажно позитивен или позитивен Синоќ на криење ѕирнав ми се виде негативен ама темно беше и не можев убаво да видам Пробуваме за второ дете, синоќ бев 10дпо денес веќе сум 11дпо секако ке проверам и со други тестови само ме интересира дали некоја членка имала слично искуство како моето?
Со првото дете кога правев селф клиар мене никогаш ми нема покажано евапорациска, првите тестови ми беа негативни бидејќи сеуште било рано, сега се зачудив као синоќ после 3мин ѕирнав на брзина ништо како да немаше, сега се будам опп втора цртка и тоа апла убаво се гледа во живо плус розевка
Секако ке повторам, само се зачудив ептен розево во живо евапорациски се сиви Ке повторам денес со лабоквик па ке пишам што сум направила
Правев сега лабоквик негативен излезе во првите 5мин. Утре ке правам со утринска урина па ке видиме... ТТЦ ептен измачувачки за овие две години
Селфклеар е посензитивен од лабоквик, но мене ми изгледа на европациска линијата на тестот погоре. Се надевам грешам.
Можно е да, ке почекам до утре па ке видиме веќе ништо не може да ме изненади.. Ама за овие две години ваква евапорациска немам видено затоа и се зачудив малку искрено
Да не ги форсираш рано тестовите од возбуда и исчекување? Кога треба да добиеш? Напрај тест на прв ден кога би требало да ти дојде циклус
Петок треба да добијам, секако е рано. Со првото ми покажа 6 дена пред да добијам позитивен тест, веројатно имплантацијата тогаш била порано. Месецов овулацијата ми беше порано и сега веќе чувствителен тест (од 10цхг како што е Селф Клиар) би требало да фати, лабоквик е со чувствителност 20 и реално е сеуште рано.. Сега МОРАМ да форсирам порано бидејќи работам тешка работа и не би сакала трудна да работам бидејќи веќе имав неколку биохемиски