Нека си стои мојата прва неопислива димензија на љубов овде Иако е од 22 Јануари годинава и веќе е многу порасната
Здраво девојки дали ви се случило два негативни тестови а 4 дена задоцнета менструација, исто така симптоми имам цела недела веќе гадење, зголемени гради, не знам дали да почекам уште некој ден…
Треба веќе да покаже тестот ако има бременост, ама најдобро направи си преку крв, тој најточно ќе ти покаже. Симптомите се исти и за ПМС и за бременост, според нив не можеш да се водиш секогаш.
Прерано е за симптоми, симптомите се исти како за добивање. Голема е веројатноста од друго да касни, но почекај.
Гадење почнува покасно после 7 недела, а симптомите како зголемени гради менструални болки се исти како за добивање и бременост и не се баш некој показател. Можно е да имаш касна овулација, па да не покажува имало случаеви од темава знам. Почекај некои ден, ако знаеш кога е бидена овулација можеш и да израчунаш 14 дена одприлика. За сигурност можеш и бета да испиташ.
Не знаам дали е лажно позитивен во првите 5 мин немаше линија после 5h нешто ме натера да го проверам пак Треба да ми дојди за 3 дена
Мојот е 10години уште го чувам, некни го најде вика мамо шо е ова, викам тоа си ти уште коа беше мочка
Zdravo zenski imafme nezastiten odnos vo ponedalnikot menstruacija treba dami dojdet na 25 avgus koga moze da pokazit tocen rezultat testot
Најрано за 2 недели, ама ниту тогаш не е 100% точен, најдобро да почекаш дали ќе ти доцни, па да направиш.