Сабајле, сега џабе. Не ти е сигурен? И мене искрено. Вчера беше бледа. Денес се размачка. Според што? Сериозно прашувам.
, Мене вака како сива ми стои линијата а не светло црвена. Во живо сигурно поубаво се гледа. Колку дена ти доцни? Ако ти доцни направи си тест преку крв.
По календар 2 дена. По апликација треба утре да добијам. По овулација сум 7 DPO. Симптоми за циклус...нема. После 10 минути е тестот. Сликата мислам, инаку на 5 мин беше јасна бледа, после се ушлапа, и ме поремети. Ќе направам секако. Розева е во живи, не е сива, затоа се бунам, ја осветлив намерно за да видам дали е површинско зашлаканото или е линијата доле. Сум имала евапорациски, знам како изгледаат.
Консултирав матична, ми вика не сум стрплива. Бета најрано во понеделник. Се насмеа фино и оптимистично. Господ со мене, толку ќе кажам. Ви благодарам многу.
Па ако точно прочитав дека си седум дена по овулација е сеуште многу рано и за тест и за бета.5 дена само трае оплодувањето па да си најде место да се имплантира па да се лачи хормонот.Со среќа
Ти посакувам позитивна бета и конечно да ти се оствари долго очекуваната желба. Те чекаме со добри вести.
Абе позитивен е ич не го мисли Напрај утре сабајле уште еден ист ваков ке биде појака цртката ке видиш