Zdravo zenski i jas pravev test i ednata crta mi e dosta nevidliva... Mi docnese samo eden den, koga e najdobro da go povtoram? Zoste veke 3 dena mi docni...
Нова сум на форумот.сакам да прашак.вечер требаше да добијам ама ништо.сношти направив Тес ама имаше само Една црта.Можи да е рано или да си чекам.Ама Денес како да ми се лоши да ми се повратка.
Помагајте.Имам направено 3 теста до сега двата беа исти еден различен.ама сите ги првев навечет сите само една црта.ми касни веке 3 дена.да чекам или да земам уште еден ама да го направам сабајле со првата.
So 3 negstivni testovi nema sansi da si bremena, od drugo ti docni. Moralo da pokaze so 3 dena docnenje. Ne kupuvaj dzabe testovi, cekaj mozebi kje dobjes... Ako ti kasni seuste poubavo da ginekolog na odis..
Epa ne mu ja misli zakazi si sto poskoro na ginekolog, vaka nemozes da si 100% sigurna, taka kje si bides. Simptomi za gadenje e mn rano da imas, ama aj kaj sekogo e razlicno...
Сакам уште утре да направам на првата утринска.ако не после не ми бега гиниколог.знам дека е рано за гадење ама кај мене се е можно.
Незнам што ми се случува веке 3 ден имам многу слабо крварење по неколку капки на ден и кога одам во вц.Месечно имав добиено овој месец на 4 и нормално ми траеше и се. незнам дали можеби е имплантациско крварење или од цикло прогиновата ги пиев 5-6 дена па ги прекинав зошто неможам да ги поднесам многу ме дуваа..Но мислам дека требаше одма да искрварам ако е од нив веке 15 дена како не ги пијам а само 3 дена како имам некое крварење така повеќе кафенкаста боја до розеникава?
Nemora da znaci deka mora odma da se iskrvari od niv, mozno e da ti e od niv toa krvarenje bidejki tie poremetuvaat hormoni... Pa moes sto se vika koga bilo da dobies... Jas mislam preoptovarena si malku i si poremetuvas ciklus, opusti se malku mesec, dva reguliraj menstruscija pa potoa probuvajte za bebence, vaka neznaes na sto si... :/ Odi na ginekolog napravi si eden kompleten pregled i potoa uzivaj edno 2 meseci, pa kje vidis kako kje bidne lesno Vaka so pametot celo vreme vo toa, samo stresovi si pravis sama na sebe...
Има ли шанси Sure chek со една црта да биде погрешен? Правен е тестот пред 2 недели и сеуште касни....
Пред да направам тест за бременост (Sure Check), пиев јегер (алкохол). Помина еден час откако го испив и го направив тестот. Се појави една линија меѓутоа беше на средина а на упатството вели дека ако нема линија кај буквата С дека тестот не е валиден (а таа беше на средина). Исто така кажува дека и ако си пиела алкохол веројатно резултатите не се за сигурно точни. Дали тестов е негативен и овие работи немаат врска или...?
Nema vrska alkoholot, ako si bremena i ti docni kje pokaze testot... No ovoj ti e nevaliden, taka da napravi si nov i dokolku ti docni nemora Sure Check da kupuvas i onie od 30 den tocno pokazuvaat
14 dena po rizicniot odnos moze da se napravi test . No najsigurno ti e da napravish od koga ke ti zadocni barem eden den