Y Dalecku mi se gleda xaxaxx ama ke te poslusam bar pari i nervi da ne frlam za dzabe... A sto e so onie testovi sto vikaat 6-7 denA po odnos deka pokazuvale? Ili nemaat vrska?
Pa mozno e da ne se tocni... bidejki nivoto na hcg hormonot ako si bremena bi bilo mnogu malo i moze taka da pokaze lazno negativen test...12 - 14 dena od odnos za najtocni rezultati
Zdravo, Moze da mi kazete dali ima sansa test za bremenost preku krv da ne e tocen (koga moze da se napravi)? Napraviv test na ovoj nacin, no negativen e. Inaku, treba da dobijam utre, no vcera imav nekolku kapki kafeav iscedok I od togas navaka nisto poveke. Dali sepak (pokraj negativniot test) ima moznost da sum bremena odnosno dali e mozno rano da sum go napravila?
ne mi docni, treba da dobijam na 29.04 (utre). Rabotata e vo toa sto jas vcera go imav samo iscedokot I nisto poveke posle toa. citav za implantacisko krvarenje I zatoa go napraviv testot preku krv, no toj e negativen. Strav mi e da ne e nesto drugo, ne znam dali e normalno
Poshto ne ti docni ne si bremena, ako imash samo iscedok toa mozi da znaci pocetok na mens..zastarena krv Ako ne ti dojdi proverisi hormoni pozz
Јас имав спонтан во декември и отогаш до ден денес ми е редовна точно на 29 ден ми доаѓа но еве сега ми доцни 6 дена правев тест излезе негативен а сеуште не ми дошло.Би било ли можно да сум бремена и покрај негативниот тест?
Јас треба да добијам утре, задутре, имам циклус на25-28 дена кога како.Тест направив пред 3 дена на 28th и негативен, сега си чекам.
Женички здраво, Во Март добив на 24, и еве денеска 4 Мај сеуште немам добиено. Менструацијата најчесто ми е на 30,33 дена. 2 пати направив тест за бременост до сега и двата се негативни. Вообичаено кога добивам има симптоми и знам за од прилика колку време ке добијам,но сега е нешто сосема друго.. ни С од симптоми за добивање.... Моментано мнг ме пецкаат пупките, ме чешаат, половината ме боли, ме облива топло, па ладно , повеке спијам,одам во вц почесто,имам зголемен бел исцедок, ме фака нервоза од никаква причина па после тоа сум расположена и така во круг и некои недефинирани работи се случуваат со мене .... незнам што да мислам повеке , се лутам не правам тест незнам до кога Ве молам ако имала некоја од вас слична ситуација нека ме просветли нека пише збор два
Jas koga ostanav bremena nemav nikakvi simptomi, ni za dobivanje ni deka sum bremena imav samo na denot za dobivanje nekoe bockanje vo matkata koe traese den, dva... Toplo ladno ne me obvivalo zatoa sto vo najzeskoto ostanav trudna e odev cesto vo vece znam i pocnav duri rano sabajle ili nokjeska da stanuvam za mocanje sto ne bese voobicaeno za mene, nikogas ne sum stanala da mockam Pocekaj uste nekoj den, bidejki lazno legativno testovi moze da se sluci... Pak ako imas negativen i ne dobies, pravec na ginekolog
И јас треба да добијам утре ама од пуста желба за позитивиен станав и денес одма тест , негативен се надевам е грешка !
@fs-fs-fs Најмалку сакам да те разочарам ама јас си добив, се надевам кај тебе ќе биде, ако не овој месец наредниот не се разочарувај, те читам краток период се обидувате, моја другарка се обидуваше повеќе од година и кога одлучува маж и да почне со испитувања оп! бидна сега е 2 месеца бремена, ако ти е од корист рече и помогнало перниче под колковите додека имала односи..па среќно.