Имало некои ленти за одредување на плодни денови пробај со тие во Зегин ги има незнам како се викаат, еднаш купив јас ама бидејки немам баш редовна менстурација незнам дали на 28ми или на 30ти или 33ти ден ке добијам не ги користам
Знам дека има ама секаде ги барав во зегин го имаше само ова микроскопов не можев да најдам затоа го земав
СЕРИОЗНО?? Уште прашуваш? Па добро бре колку пати ти објаснив. Оф Не сте ни имале односи бреј.. Ово није могучееееее
Дечките не ни имале односи, ама ете овој се прави паметен, девојка му има стомак и наеднаш е трудна. Не можам да се изначудам..
Obicno posle prv odnos zenskoto telo se menuva... Kaj mene taka bese, bev stapce slabo a jadev mnogu. Od koga pocnav da imam odnosi sve pocna da se fakja za mene isto i kaj devojkava pocnala da ima butki i stomace, pa odma trudna e hahah tuku taka se pravelo bebe toa e.. rano pocnuvaat decava vo denesno vreme, a nikakva seksualna edukacija nemale i se brukaat tuka
Zdravo,denes e 4ti den kako mi kasni menstruacija,dali ako zemam test kje pokaze dali sum bremeba ili da chekam ushte? Pozdrav
Женски вака јас треба да (не добијам) денес или утре немам непто симптоми ни за добивање ни за бременост имам циклус 27-28 дена направив тест еден на 24 ден еден на 26 т.с вчера двата беа негативни повремени контракции и штрекање во матка чуствувам ама не болни како за менструација градите ме болеа ама сега не само ми се отечени има шанса да не добијам или са не се надевам беспотревно од тестови мие преку глава
Edinstveno preku krv mozes da doznaes no pocekaj uste den dva i zemi test za rana bremenost...Obicno ako ima bremenost pokazuva odma makar i bleda linija (taka mi pokaza mene)...So sreka pa pisi
Морам да почекам ми здосади тестови се изнадавав пари за тестови ајде ако не нареден месец пак. Каков и да е резултатот ке дознаете
Девојки, ја месецов го тестирав микроскопот Maybebaby- почна да ми покажува овулација од 4ти месецов, до вчера. Денеска веке не. Според мене, овулацијата ми беше на 7ми. (тапа болка во јајници, вагинален исцедок....), Што значи, микроскопчето точно ми ги одреди плодните денови.
Супер значи работи кај тебе мене пола месец од овулација до добивање т.с до денес кој е последен ден да не добијам ми покажуваше плодни
Да секое сабајле на гладно лижнувам незнам зошто така ми покажува како цел месец да ми е плоден прв месец го користам незнам зошто така па купив тестови за овулација да пробам со нив
Ја ставав плунка со прст, и убаво размачкуваш, да нема многу меурчиња на стакленцето. Ајде пробај и со тестови Среќно
С секако пробав но па исто ке видиме наредниов месрц ке пробам со тестови па ке видиме среќно и на тебе па да слушнеме убави вести