која цена е микроскопот и од кај да го набавам во мојот град прашав на неколку места нема ни тестови ни микроскоп !
@fs-fs-fs од аптека ке набавиш. Ако го немаат, замоли го да ти го нарачаат, 100% можат. Ке го почекаш некој ден. Јас го купив 1200. Неограничена употреба има.
Normalno e poradi sirenje na matkata. Bidejki imas praveno operacii najdobro ke bide da se konsultiras so ginekolog.
Olaa ladys ,mi treba pomos. Menstrualniot ciklus mi zavrsi prosliot cetvrtok i petokot i nedelata imav odnoss so momceto, toj mi kaza deka ne bil siguren za nedelata i piev norlevo vo ponedelnikot. Vtornikot i sredata cudno se cuvstvuvav i pre saat vreme koga otidov vo wc imav malku prokrvareno a gradite mi se podoteceni malku i me bolat malku isto taka. Dali e mozno od apceto da mi dojde povtorno ili sum bremena??! :/
Od apceto ti e, toa poremetuva hormoni, moze da se sluci i da dobies dva pati, moze da se sluci da ti kasni mnogu slednata menstruacija. Sigurno ne si bremena, pogotovo po pienje na toa jako apce.
Здраво девојки , по 5 дена доцнење на мензис направив 2 теста но покажаа негативно еве денес веќе 8ми ден како ми доцни и некако незнам дали да се надевам , секогаш добивам навреме со точност секогаш во исти ден и саат. Искуство некое слично да ми кажете , да правам утре од сабајле пак тест ? Не сакам да се разочарам пак
И јас сум во слична ситуација ми доцни 5 дена направив еден на 4 ден и негативен беше а мене во животот еднаш ми нема доцнето ни 1 ден а не пет јас ќе чекам до 8-9 и пак ќе правам тест
Оох леле колку е мачно ова изчекување јас утре ќе правам пак , ајде ао реќа и тебе па да се пофалиме со 2 црти. Инаку мене градите не ми се подуени , само некакво пецкање чуствувам во стомакот , повеќе мокрам , и стапалата ми се подуени . Исто многу сум како омалаксана , нон стоп ми се спие .
Ајде па очекувам убави вести . Јас неколу дена имам мачнини . Градите ми се отечени болни и малку потемнети пупки инаку чусгвувам како пецкање боцкање до долниот дел од стомакот и овие два дена не можам да спијами имам константна главоболка, ајде се надевам ќе се израдувме овој месец
Сабајле пак направив тест и за жал пак негативен , незнам веќе што да си мислам . Ќе закажам на гинеколог . Дали е можно после 9 дена доцнење да покажува негативно , можно ли е да е грешка ?
Еве и нене 5 дена еве и мене веќе 5 дена не можев да издржам инденеска направив и пак негативен . Ајде информирај
Неможам да се смирам , бев да ми направат тест на крв но негативно , последната надеж беше . Ајде да се надевам следниот месец . А зошто ми доцни морам да испитам . Со среќа на тебе , ти посакувам 2 линии
по поминати 14 дена од инсемианција вчера правев два теста за бременост и на двата се покажа втора бледа линија, а денес правев преку крв Бета хцг ми е 81, 7 ...дали може да се радувам
Da mislam ....cestito. Isto bese I kaj mene toa sto e bleda znaci deka e rana bremenost ako go povtoris testot za Edna nedela 2 te crtki ke se crveni