Здраво феминки Последно односи имав на 1 септември требаше да добијам на 14 септрмври ,еве три дена ми касни направив тест (шур чек) испадна негативен а искрено се надевав на две црти ... Се разочарав.. Ме интересира што мислете да го повторам за некој ден..може покасно ќе покаже .. Ви благодарам однапред
почекај уште некој ден па направи пак, можеби ти касни од стрес, промена на клима или било што. сепак, се надевам дека е грешен, ти посакувам две цртки на следниот
Дечки помош ми касни 10 дена а ми доаѓаше на 31 ден. Направив тест и беше негативен. незнам дали да купам пак
Мене ми каснеше 3 дена правев тест негативе беше,, потоа правев на 5 ден од каснењето пак негативен ,, сега веќе не правам сеуште не сум добила ,а читав на форумов дека на некои се дешавало после 15 и повеќе дена на покаже позитивен ,, затоа те советувам да почекаш уште некој ден и направи тест ,,или иди на гинеколог .. ако е посакувана бременост ,, ти посакувам да видеш две црти
предтоа тоа добивав на 31 ден, ми каснеше еднаш 15 дена, во меѓувреме имав направено 3 теста сите беа негативни на 16тиот ден бев на гинеколог ми рече дека не гледа бременост, за 3 дена добив. сега ми каснеше 6 дена, имав бодежи во јајниците во левиот малку во десниот поинтензивни, направиви тест излезе бледа 2ра линија, на 10 дена од каснење направив и излегоа 2 јасни црвени линии, не сум била на гинеколог ќе одам следната недела. позз и ви посакувам сите да си видете 2 линии
Здраво на сите . Нова сум на форумов и би сакала да добијам мислење. Вака, имав заштитен однос со партнерот минатата сабота (26.септември) , на 28ми септември требаша да добија , меѓутоа сеуште немам добиено .... Почна да ме фаќа паника иако користевме кондом и вчера направив тест за бременост Frühtest така се викаше тестот, аптекарката ми го препорача дека е за откривање на рана бременост ( и на самата опаковка пишување дека може да открие бременост 4 дена пред датумот на кој се очекува да започне менструацијата) . Тестот беше негативен. Ме интересира колку може да верува на резултатот. И дали некој може да ми каже како оди тестот за бременост преку крв и неговата веродостојност. Фала
Женски дали бледата линија значи бременост? После 2дена доцнење направив тест Sure Check добив втора бледа линија.. Незнам дали да се радувам или.... Помагајте искусни!
Да се осигурам Поминаа 10 дена од односот, а менструацијата ми доцни 8 дена. Направив еден тест беше негативен, денес направив тест преку крв и тој е негативен. Нема потреба да се сомневам во бременост така ? Тестот преку крв е 100% веродостоен
@Umbrella22 Сите домашни тестови за бременост работат на ист принцип ( детектирање на хормонот HCG во урината кој телото почнува да го создава по зачнување на ембрионот) без оглед на цената, евтини или поскапи. Најважно е правилно да го направиш.
Zdravo Nekoj test sto moze da pokaze pred da docni ? (Za nestrplivi ) Preporaka Sure check e dosta dobar no na nago stoi prv den posle zadocnuvanje na ciklus