Eve ist primer kako tvojot...http://www.countdowntopregnancy.com/blog/2011/07/do-no-open-pregnancy-tests-reason-1/ A vaka treba da izgleda vakov pozitiven test..
Negativen ili nevaliden e tvojot. Ne e mozno ovoj test tolku rano da pokaze, jas koga go napraviv so 5 denovi docnenje pa eeeepten bleda crtka imav, a Sure check mi pokaza ubava crvena linija. Ne se brzaj, vo pon ete napravi si Sure check
Јас пакк. Дечки а дали тој self clear е за откривање на рана бременст, без да ти доцни? Незнам дали многуу избрзав со овој пошто имам уште 8-9 дена до добивање?
Da Toj, barem na nego taka pisuva... Deka pokazuva 6 dena od rizicen odnos, odnosno od oploduvanje. No nemozes da znaes pa koga tocno bilo oploduvanjeto, osven ako ne si go sledela so testovi za ovulacija...
Да, направив self clear и излезе негативен, а поминаа две недели од ризичниот однос и околу 5-6 дена од овулација, незнам колку е веродостоен тестот....
Zdravo feminki kako ste? Sakam da prasam dali nekoja ima praveno test za bremenost preku krv? I posle kolku vreme moze da se napravi? Jas treba da dobijam vo nedela na 29 maj no mng sum nestrplivaa mesecov mi e trae cela godina hahaha pa sakav da idam denes posle rabota vo avicena da go napravam... Valjda kje pokaze dokolku sum neli?
Јас мислам дека нема да те разбере, треба да и дообјасниш Негативен значи не си трудна. А зошто баш негативен значи дека не си трудна, зошто не позитивен? Затоа што кога се истражува одредена болест или бременост, постои сомнение дека особата боледува од таа болест или е трудна, инаку залуедно би било да се прави тест а да нема сомневања дека има одредена болест во случајов бременост. Ако се потврдат тие сомневања тестот е позитивен ако не негативен.
Здраво феминки... Денес правев 2 теста за бременост... Што мислите за резултатите? Чекам ваше мислење... поздрав