После колку време од "ризичниот" однос можам да проверам со Sure Check (и дали истиов е најверодостоен)? Да почекам прво дали ќе добијам, или? Не сум користела досега тест за бременост, па би била благодарна за одговор.
Najubavo bar den da ti docni, za da ne frlas dzabe pari sekoj mesec, ako se obiduvate za bebence inaku 10 dena od rizicen odnos moze da pokaze, mislam deka na samiot test pisuvase 6 dena..
E neznam srcko pocekaj barem uste 3_ 4 dena ako ne ti dojdi (daj boze da ne ti dojdi ) i napravisi uste ednen test srekno
Feminki izvinete poradi latinicava ama od mob pisuvam. Kazete mi kolku vreme treba da pomine za da go povtoram testot,dva casa ili poveke ?
Ако веќе ти касни ден два.. можеш да го провериш и само еден час од и до уринирање ама со поскап тест. Ти зборувам од искуство ова. Јас за еден час го повторив со clear blue но мене веќе ми каснеше 3 дена. Како и да е почекај да ти касни тогаш ќе немаш утка.
Zdravo! Sakam da ve prasam nesto i ako moze da mi odgovorite... Nie za prv pat se obidovme za dete no mi se desi za poslem samo dva dena mene da mi dojde.. So nekoi sto razgovarav mi kazaa deka da ostanam bremena ne e mozno.. Pa sakam da ve prasam za vase mislenje?