zdr imama edno prasanje ciklusot mi dojde minatito mesec na 17 sto bese mn porano od minatite ciklusi i neseka napraviv test za bremenost ispadna negativen a bev ubedena i mislev deka ke bide pozitiven dali mislite deka e rano za da pokazi testot tocni rezultati
После цел ден по лекари никој ништо не знае ништо не се гледа ,сомнеж за вонматерично што уште не...ехото не покажува ништо,а хцг позитивно,ќе видиме што ќе биде ...
Тaкa и беше нa еднa мoјa другaркa 3 недели ништo нa ехo не гледaaт пa и кaжaле вoнмaтеричнo нaјверoвaтнo е пa други и кaжaле хoрмoнскo пoреметувaње и нa крaј и зaкaжaле нa кoј дaтум дa oтиде инекции дa и стaвaле дa се нoрмaлизирaлa и нa крaј пoкрaј скoрo сите прoјдени привaтни гинекoлoзи oтиде вo ГАК нa 4D или 5D виделе мaлo тoчкиче вo мaткaтa и кoе веќе имaлo срценце еве сегa тoa мaлo тoчкиче , мaлo девoјче имa 2 месеци среќнo милa пoчекaјуште некoј ден или еднa неделa и пoбaрaј другo мислење
Zdravo devojki. Mi docni vekje 2 den imam redoven ciklus na 28 dena. Nemam nikakvi simptomi za dobuvanje. Samo od pred 10tina dena imam zapek i navecer stanuvam da mokram. Od vreme na vreme me peckaa vo leviot jajnik. E sega problenot e sto sabajlevo pravev test pokaza negativen. Dali e rano da pokaze testot. Imate nekoe slicno iskistvo? Fala
Доцнење од два дена е доволно за да ти покаже точен резултат. Ако сакаш почекај уште 2-3 дена, па направи уште еден тест.
Ако не ти се чека, уште денес купи уште еден тест. Нека биде некој од овие. Сигурно ќе ти покажат точен резултат. Be Safe е најевтин - 99 денари. Јас го правев навечер и ми покажа точен резултат, односно две цртички.
Првo ми се oбoи целoтo тoa рoзевo темнo.. кo линијaтa пoтoa се oсветли и се пoјaви еднa линијa штo укaжувa декa е негaтивен тестoт. Нo дaли вaм ви се oбoјувa првo целoтo темнo рoзевo??
Прво се појавува линијата кај C. Како што е во твојот случај. Тоа е контролната линија. Буквата Т значи твоја линија. Ако таму има линија, тоа значи бременост. Во твојот случај нема бременост.
Dali gledate vtora epteeen bleda linija ili samo jas ja "gledam"... Izvinete za latinicava od mob sum... Sekoj komentar e dobredojden...pozz