Утре сабајле на прва мокрача направи би требало цртката да е повидлива. Со лесно бременоста. Дал е бледа или полна ја има, тоа е важно.
Da ne me mislite denes bev na ginekolog I mi potvrdi bremenost, a napraviv I uste eden test na koj podobro se gledase vtorata crticka..... Vi posakuvam na site vakva radost .... Dobra nok
Zdravo, sakam da prasam dali e mozno da se zabremeni samo ako na prstite da se ima tragi od sperma i da se pomini dolu me sfajkate sto sakam da prasam mislam? falaa od napred za odgovorot
Lelee daj boze da ne summ O oti si gi cuvstvuvam jajnicite kako poteceni malku i mnogu mnogu nemam apetit se nadevam ke mi dojdi i sega cuvstvuvam kako da me pecka de od levata de od desnata strana
Здраво девојки. Денеска треба да НЕ добијам , а имам некои симптоми како за пред да ми дојде меѓутоа чудното ми е што обично тие симптоми ги имам еден ден пред да ми дојде , а сега ги имам една недела. Бев денеска на гениколог ми рече дека матката од левата страна ми е здебелена и дека има можност да се работи за бременост. Ми рече ако не добијам до петок да одам пак за да види поубаво. Дали ако направам тест може да ми покаже бременост ??Нестрплива сум Ви благодарам
simptomite za dobivanje i simptomite za bremenost se slicni, skoro pa isti napravi test ako ima nesto ke pokaze. Ti posakuvam sreka