jas self clear go zedov od zegin ako ne se lazam ili eurofarm ,kako i da e vo site podobro snabdeni apteki go imai definitivno najtocen test
Девојки после еден месец месец ипол правење бебуш добив ден ипол меѓутоа улошката беше кафена а коа ке се избришев нешто бледо розево... и добив три дена порано..можнл ли е да сум бремена ке покаже ли тестот?
Да, честитки и со лесно. Можеш да почекаш некоја недела или ден пред да одиш на гиниколог бидејки реално си тазе бремена од само некоја недела, дур се види нешто тек после некоја недела односно после 6 та.
Ќе ве замолам да ми кажете од ваше искуство кој тест за бременост е поточен, и дали ми е рано да направам тест само два дена ми касни? Немам добро искуство со тестови во првата бременост една недела ми каснеше ми покажа негативен со утринска мокрача шуре чек тестот. Поздрав
Направи било кој тест штом то доцни. Јас направив два теста и ми покажаа позитивно иако само два дена ми доцнеше исто како тебе. Поздрав
Znaci edna nedela po odnosot odnosno po pienjeto na norlevo apceto mi dojde 3 dena porano od otcekuvanoto,no seuste stravuvam za bremenost.Napraviv Self Clear Test za bremenost 19 dena posle odnosot(recisi 2 nedeli otkako mi dojde) i mi pokaza negativen.Testot go napraviv so prvata utrinska mokraca.Dali e mozno testot da e lazno negativen 19 dena posle odnosot?
Девојче во сите теми едно исто прашуваш. Ако толку паничиш за бременост и покрај тоа што си пиела апче, а немало однос како што разбрав, си добила, си направила тест кој бил негативен - тркни до било која аптека и купи sure check ( 120-150 ден) и направи го. Ќе се осигураш дали си или не си бремена. Ниедна од тука не е Баба Ванѓа.