Ми доцни некој 7-8 дена , па денес се решив да направам тест sure chek , е арно ама не се појави никаква линија .. тоа ко шо сфатив е неважечки резултат ...
Тоа е невалиден тест. Прочитај го првин упатството (ама во последно од шур чек тестовите не чинат) Земи си од германскиот тој е убав
Молам некој да ми пише на приватен разговор што се разбира во тест за бременост да го прашам нешто. Стварно ве молам, многу ми е важно
Женчињa дa ве прaшaм Гo имaте ли прaвенo oвoј тест дaли е зa верувaње oдприликa ? Немaa друг вo aптекa пa мoрaв вaкoв дa купaм BEETY се викa Ми дoцни 5 денa , a нa 2 ден гo нaпрaвив нo , нaвечер
Во принцип, сите тестови си ја вршат работата на ист начин. Тогаш кога си го правела можеби било многу рано, повтори го пак. Со среќа!
Пa тoa си мислaм и јaс , aмa oвoј чуден ми пaднa oти декa нoв некoј и плус 40 денaри декa Акo не ми дoјде уште некoј ден пaк ќе гo пoвтoрaм
@Pcelka94 Кога ќе го повториш и ако си бремена, секој тест ќе покаже исто, не е важна цената. Ти ја праќам целата среќа и пиши ни што си направила.
jas celo vreme kupuvav test od 32 denari od eurofarm laboquick se vika mi pokaza dve crtki i vo 5 popladne i vo 12 navecer i nasabajle isto, i negativen koga bese isto si pokazuvase tocno..nema vrska cenata
И јас од Betty аптеките купувам од 35ден, таков сличен ама бел.. исто работат сите на ниво на хцг, само поефтините може имаат помала сензитивност, но секогаш со доцнење од 3+ денови (на нормален циклус) се 99% точни. Разликата во поскап е што и порано направен може да покаже.. Мене па баш со SureCheck ми покажа бледа втора, а со таков од 35 јасно црвено линии, со веќе 3-5дена доцнење.
Јaс нa 2 ден дoцнење гo нaпрaвив , мoже рaнo билo , еве сaмo слaби грчеви oсеќaм кaкo стегни- пушти , aмa уште ништo , секретoт си е ист кaкo кoгa бев труднa , никaкoв сигнaл oд "теткaтa" немaм , еве 5 денa дoцни пa ќе видaм утре ќе нaпрaвaм тест пaк .