Пa и јaс си рекoв негaтивен aмa се збунив декa пo мaлa е лентичкaтa oд тoa штo имaм купувaнo oд истиoт и пoрaнo и уште еднa линијa имa и тoa јaснo се гледa вaкa кoгa гo држaм aмa кaмерaвa не ми чини и неубaвo искaчaaт сликите aмa преемнoгу дoле кaј штo требa дa не биде , пa зaтoa се збунив и рекoв или негaтивен или невaлиден . Едит: - Фaлa ти нa брзиoт oдгoвoр
И јас ја гледам таа линија. И ја има на сите тестови (таа доле) А тест линијата се наоѓа до контролната..
Како невалиден е вака реално гледано (во рака кога го држам и гледам) , ама ок е и негативен да е и невалиден да е , сепак ќе чекам ако не добијам ќе купам друг и ќе проверам пак
Фала ти бебулче ме бунеше таа линија бидејќи ми се немаше никогаш до сега појавено па башка е лентичката по кратка е од предходните од истата фирма па затоа пишав ќе видам деновиве ако добијам ок , ама ако не добијам ќе купам уште еден сепак фала ти
Треба плувче да има на поголемото мониторче? Или со се помалото е позитивен? Не сум користела ваков, па затоа прашувам незнам да ти одговорам инаку
АХа, многу слаба цртка се гледа. Ептен рана бременост Ама таа една црта од мониторчето што е, ме буни и затоа не се гледа убаво.
Дечи сега убаво го прочитав тестот значи во поголемото мониторче треба да е минус ако не си бремена и плус ако си. Значи линијата што ми треба добро се гледа а таа во малото мониторче е контролна
Кај што фали една цртка за да биде позитивен од самиот тест на пластиката е како линија изгравирана и буни. Ама под неа како да ми надзира нешто плавко
Сабајлево немав убаво прочитано упатство па збунка бев, сега го гледам тестот ист е како приказот на кутијата, не е збунувачки ич.