Од аптека тој за дома да провериш бременост имаш од 30ден до 200ден преку крв приватно е мислам некаде 500-800ден
Здраво, Девојки, имав незаштитен однос пред месец и половина, ми доцнеше 2 дена и добив за тој месец. Овој месец ми касни, од тогаш немав односи. Правев тестови покажаа негативни, утрово направив и со прва мокрача повторно е негативен а сеуште немам добиено. Може да се грешка тестовиве и направени после месец ипол?
Бидејќи си приметилa вaкви прoмени иди нa гинекoлoг , прoвери хoрмoни , мoжеби имaш некoј хoрмoн кoј ти прaви вaкви прoмени .
Штом си добила и од тогаш си немала односи-не си бремена. Можеш да одиш на гинеколог да видиш да не е друг проблемот со каснењето.
Девојки, ве молам за информација. Каде тестот за бременост преку крв е најефтин? Во Авицена ако не се лажам беше 700 денари. Колку пари е низ другиве лабаратории?
Многу разлика во цените. Во мојот град ме чинеше 300ден со вредност на бета. Јави се и низ другите лабаратории , распрашај се.
Девојки мислење за тестов? Знам дека нема ни бледа линија рано ми е за тест има 8,9 дена од односот, но нетрпелива бев а тестов вика дека по 5 дена може да покаже точни резултати Чудна ми е разлеаната боја само.