Веке еден месец во дилема, првиот позитивен другиот негативен ама вториот не беше со утринска мокрача. Бев на лекар имам само здебелено грло на матката како за бременост но на ехо немаше ништо, ми направија микробиолошки тест негативен, но кога отифов кај докторката со резултатите не ме провери на ехо сигурно заборавила... Дали е можно првиот тест да е лажно позитивен инаку добив менс само три дена
Позитивен тест да не е точен е голема реткост. Мислам дека најубаво да провериш бета преку крв и ќе бидеш на сигурно.
Секој ден на тоа мислам, и само пишувам по форумиве...можеби сум и здодевна но и јад имам чуено дека лажно позитивен тест е реткост.. Која недела бременоста е видлива на ехо
Некаде 6та недела би можело да биде видлива. 2 недели од денот на каснење. Сепак решението нема да го најдеш низ страните, само бета може да те спаси.
Точно, знам дека тука нема да го најдам решението но сепак во такви моменто ценето е и советите што ги давате фалаа многууу
Ми доцни и денес направив тест sure check.Пишуваше 3-4 капки од мокрачата. Ставив можеби 5-6. Има ли тоа врска или не ? Не ми се смеете ништо не знам
И кај мене е негативен пуста јас од толку сто сакам бебе еден месец како почнавме на тој план само купувам тестови де првиот го утнав па до сега 5 имам земено,па се препотувам додека чекам,а маж ми на линија чека и кога ќе му кажам е нема ништо ха ха ха он прпа вика ајде ќе биде .Кај тебе позитивен е?
Ајде не губи надеж.Кога најмалку очекуваш ќе биде.Па ако убаво го разбрав упатството и не ставив премногу урина,тогаш.....
Па срцка линијата убаво ти се гледа кај Т трудничка си .Аии секоја година се повеќе бебиња да се раѓаат.
Па читав во темава дека sure check не е добар тест и плус ставив повеќе од 3 капки,па затоа Амин мила и кај тебе две цртки што побрзо
Најубаво да си провериш преку крв, може ептен доцна овулација си имала. Кај мене на пример по менструацијата веќе требаше да има плодче и да сум 6та нед, а јас бев едвај 4нед, имаше само една точка ко со пенкало нацртана, па за две нед бев и си имаше бебче Реткост е позитивен лажен тест, да не си примала лекарства или инекции некои баш за таа работа (за бебче).. знам дека од некои лекарства може да дојде до ова... ама врска немам кои...