Честитки!!! Добредојде!!!! <3 <3 Aко сакаш да бидиш 100% сигурна направи бета хцг од вена дирекно 200 денари е тест за бременост таков јас непраев никогаш тест со мокрача оти ко бев бремена направив тест беше негативен а ми доцнеше долго време па после од вена позитивно излезе штета првата бременост неуспешна ми беше, во март ми каснеше два -три дена направив од вена негативно, а сега во јуни на 2 дена каснење позитивен тест итоа со јако бета баш ко ги земав резултатите ми рече истата лаборантка само шо замина го ставив одма се покажа сакав да те викнам веќе резултатот наместо 2 сати да врти готов беше за 5 минути немаше шо да чекам...
ми се гледа мене ама пробај од подалеку малку да сликнеш пошто вака не е добро фокусирано и како замачкано е. сликни пак и обајви јас мислам има.
Кога видов известување ваква бев си реков Дана бремена Јас ја гледам бледата линија,со лесно на другарката
И маж ми го вели истото. Само шо ќе се породиш, во лифтот друго ќе ти напрам Ако е плукни залепи му велам од тогаш супер..
Ма ке ти биде страв да помине покрај тебе а не нешто повеќе Малата 3 месеци уште ми немаше јас бремена 6 недели А дури ја добив неа 7 год се мачевме