Мислам дека дигиталниот clear blue е најточен тест, мене на 30ти ден од циклус ми покажа. Земи си таков
Таков планирам да купам после. И овој е клеар блу, ама од обичните, стара резерва од лани. А не ни знам кога точно тррбаше да ми дојде
И јас ја гледам а невиден слепец сум Дани ма, цел автобус го кренав на нозе како за сестра да се израдував
Здраво би сакала да ве прашам дали има некаква врска што на упатството C линијата е на десна страна а T линијата на лева а на тестот буквите се поставени обратно?
Мене пред очи не ми се гледаше, плус крварев, односи на крај памет не ми паѓаа, плус трудна да останам . Алал да ви е на храброста, а богами и страст голема е во прашање, тешко се воздржува
Си ги отварам сите теми без разлика дали ме интересираат или не. Па @danichap и ја ги видов двете цртки. Честиткиии
Здраво, Имав другарка на спиење, од сабајле ме натера да отидам да и земам тест, но дека недела во аптеката имаше само еден тест од 28 денари што се прави наутро, сличен е на surecheck. Денес и било 33 ден од кога имала односи, но таа на вечерта не се сеќава била пијана но партнерот тврди дека не направил ништо внатре. Од тој период еднаш добила но сепак не може да се смири, тестот излезе негативен. Утре сака да направи преку крв, што советувате?
Прво што и го кажав беше тоа, иако јас вчера и дознав за таа ситуација Сама нека одлучи ако мисли дека треба да провери и крв
Oвa се некoи мoдерни испитувaњa. Пoимa немaм штo е и штo знaчи aмa спoред смaјлитo штo црвенее, лaјк требa дa кaжaм, м ?