За второ се обидуваш и пак прашуваш кога да направиш тест. Ако си го знајш циклусот воопшто не треба да се двоумиш. Направи тест ќе знајш на што си.
Женски .Линијата одма ми се покажа леле во шок сум на мм ќе му правам изненадување ќе се шлогне човекот.Да ме посоветувате за гинеколог кај кој да одам?
Аиии @ZAHRA колку убава дебела линија Ајде мила, да имаш школска бременост и добредојде во Труднички Имаш околу 2 недели време додека да одиш на гениколог и да го слушнеш срцето на малото, така да имаш време на тема Гениколог да побараш добар матичен кој ќе следи Гали мешко и имај прекрасен викенд мамички
Фала миличкасо добро да ти се врати.Добро ве најдов.Господ секоја жена вака да ја израдува. Леле во шок сум од среќа не спијам
јас во неплодни деној останав бремена оти плодните сите ги прескокнавме од обврски и баш му реков на мажот ми ништо наредниот месец, а бремена бев и ко бев на ехо дека точно си одговараше самата ми рече можно е и одма после менс да си останата.. Не за џабе рекле господ ко ќе сака тогаш а не ние ко ќе сакаме и јас останав вториот пат од 7-8 обиди а првиот пат неможев да останам 6-7 месеци и плус миссед имав а сега уште малце 12 недела до сега во ред е фала му на господ.. КО ЌЕ САКА САКА Шо напрај? Напрај тест? Со лесно нека е и добредојде <3
Честитки @ZAHRA , убави цртки. Јас со вака фино обоен тест заминав уште истиот ден на доктор. Веќе се гледаше ќесата каде ќе се формира плодчето.
Фала ви многу женски да сте ми живи и здрави и сите да сме со дечиња.На мм му направив изненадување три кутивчиња во горното чорапчиња ставив,во средина кутивчето текст му напишав од беба,во последната тестот го врзав со машна и текст со мече еве сум.Го снимав леле греотка се изгуби почна да плаче да ме гушка
Честитки. Колку убав момент. Можам да ја замислам возбудата. Се би дала за второ и јас вака да се израдувам, а и мм да можам да го изненадам. Со лесно бременоста и се читкаме во труднички.
Пет дена ми касни. Направив прв тест денес. Ми се појави една линија и уште една хорозонтална линија (како плус). Бремена сум или не?
Аха знам кој. Розево кутивче е . Треба две цртки паралелно да има. Ај сликни најдобро. Едит: Невалиден е.