Да и барам преку крв резултатите се 100% сигурни. А не вака. 5 дена веќе каснам би требало да се појави нешто ако има.
Би требало мене на 3 дена каснење ми покажа баш ми се смееше лаботорантката ми велеше јас го гледав резултатот уште одма ко го ставив едно јако бета хцг излезе уште одма.. Јас ич не прам тест од аптека дирек одам од вена неможам да се замарам па три пати да напрам за да потврдам обично позитивно негативно 200 денари ми зедоа мене.. Мене ми рекоа тогаш малку е 3дена можи ако не покажи дојди по неколку дена ако не ти дојди уште ама покажа одма
Леле колку убо... Блазе си ви шо можите така да издржите јас уште првиот ден од каснањето му кажав ми касни на шо тој одговори ти многу знајш кога треба да ти дојди и се насмеа.. И НА СЕКОЕ ЈАВУВАЊЕ НА МОБ ОТИ РАЗЛИЧНА СМЕНА БЕВМЕ И МУ ВИКАВ УШТЕ МИ НЕМА ДОЈДЕНО 2 ДЕНА ТАКА 3ТИОТ ДЕН СЛОБОДНИ БЕВМЕ НЕ БЕВМЕ НА РАБОТА ПОЈДОВ ДА ИСПИТАМ ХАХА НЕМОЖАМ ДА ДОТРАМ ЈАС ЗА ИЗНЕНАДУВАЊЕ ДА МУ НАПРАМ А МНОГУ САКАВ ТАКА ДА МУ КАЖАМ...:/ АЈЈ ЗА ВТОРОТО ЌЕ СИ ЧУТАМ Во медика 95 во пп ама ти од кај си?
Кај нас до 12 во сабота работа сите кај вас незнам како е прашај си и појди види и дај боже со убава вест да се вратиш нема врска ова гладна жедна пијана спијана шо велат во било кое време покажува
не уште не ми има дојдено така да... ама да не се радувам пиев апчиња овој месец имав мастит па можи од тоа да ми касни уште ден два и ќе направам. до толку бе од прв пат да се фати,
На форумот не го знаеме одговорот на твоето прашање. Тоа можиш само ти да го знеш преку тест за бременост. Едит: А и на маж ти немора да му кажуваш, напрај и крај на прича. Па ако си ќе му приредиш изненадување
По колку дена од односот можеш на гиниколог на ехо да ти кажат дали има нешто или не? Кај мене помина месец и една недела два теста негативни беа до сега (немам сеуште добиено дојам уште)