Денес ми е 15 ден од циклус. Вчера правев тест имаше убави две црти, ама уште не беа изедначени по боја. Сега правев пак, се надевав дека и сега ќе бидат па и појака, а едвај видлива беше хм... Не сум пиена многу течности пред тоа што знам. Да го повторам после пак да видам или за утре да оставам?
Здраво. Во упатството вели, кога ќе се добијат две идентично обоени црти веројатно овулација ќе настапи за 24 до 48 часа. Дали според вас е најдобро за однос да се почека уште еден ден (на пример денес имам две исти црти, а однос имам утре и прекутре?
Софи како си? сигурно имаш неколку дена до недобивање, исто како и јас . Ти стискам палци да е позитивен
Добра мила, имам уште 8 дена Од вчера почнаа по малку градите да ме болат, а денес и јајникот. Ти уште колку дена имаш? Ајде нека биде позитивно кај сите нас
Здраво девојки! Ова се тестовите, едниот е вчера, другиот, со потемната црта, е денес. Дали ова се веќе две исти црти или може утре да е уште потемна? Прв пат правам и не сум сигурна.
Здраво. Пред малку за првпат правев тест за овулација, се покажа некоја ептен бледа црвена линија.. дали ова значи дека уште не сум во овулација?
Да, како се приближуваш кон овулација треба да затемнува и 12-24ч пред овулација треба да е најтемна.
Здраво , ќе ве молам за совет пред некој ден за прв пат купив од тестовите за овулација , почнав од 11ти ден и тест линијата беше едвај видлива , денес ми е 14ти ден од циклус и ми покажа вака , добро ли е?