Еве ја мојата од денес потемната е тест линијата , пред некој ден кога почнав да ги користам бев скептик некако , ама сега не се двојам од нив
Веќе два месеца по ред, ми се случува линијата да биде речиси темна колку другата (но се уште маалку посветла), и таман мислам следниот ден ќе е потемна (идентично колку другата), тоа испаѓа посветла и од претходниот ден. Дали значи дека не овулирам или едноставно кај мене не покажува најтемно?
One step од ебеј ми се покажаа како најдобри. Не се скапи и можеш да си дозволиш да се тестираш повеќе пати дневно да не го пропуштиш лх пикот.
https://www.amazon.com/gp/product/B...ci-20&linkId=e1194490e3010263dd68d47c3c65a374 Najdobriii !!! Gi preporacuvam
Од кој ден на циклус се почнува со тестирање. Освен овој овула има ли други кај нас, зошто тој ми го дадоа во аптека.
Фала ви.. Прва пат правам од причина што овој месец добив на 23 ден и сме ја пропуштиле овулацијата, па за посигурно.
nema na sto ajde da se izraduvas ovoj mesec i ti i site nie sto cekame, bidete si sekako aktivni bidejki ovulacijata sekako ti ide
Дај боже кај сите... Првата ја чекав година ипол, со фоликули 36мм и никогаш не направив тест за овулација, сега еве 5ти месец фаќа, викам со време да си фатам работа.. Ви пуштам среќичка на сите...
se nadevam deka ovie testovi sto gi praveme se tocni i jas se obiduvam nekoe vreme so niv, ovoj pat ke otidam i na ginekolog bas za da proveram dali pokazuvaat kako sto treba