Аа добро е,јас сум грешка зошто на мојте тестови обратно се С и Т затоа твојте чим вака си пишува значи треба да то е позитивен тестот на мојте еве што пишува
Значи чим ти е позитивен,сега е време,денес утре најкасно задутре,извини уште еднаш за грешката различни тестови раслични правила ама ок е се сфативме
И кај мене овој месец така се случи добивам на 30,31 па некогаш и на 32 дена и прв пат овој месец на 13ти и 14 ден ми беше овулација а обично на 16 17ти ден ми беше
Ептен позитивен. Тест линијата (Т) треба да е со ист или појак интензитет од контролната (C) и кај тебе е така Исто е и кај @АнаМаријаД само што на нејзините тестови контролната и тест линијата се обратно поставени.
Здраво, совет ве молам. Едниот тест е од 01.09 и е најблиску до црвено што добив по 10 дена тестирање, а другиот е од денот после тоа 02.09. Дали е позитивен? Сликата е малку лоша, но со мое око како да беа со ист интензитет… (Оview test)
Негативни се и двата, меѓутоа ако се тестираш еднаш дневно веројатно си го пропуштила позитивниот. Уште немаш добиено?
Да, се уште немам добиено, денес ми е 48ми ден од циклус.. Малку ми е нередовен после ковидот. А се тестирав од 21 август до 9 септември и не добив позитивен резултат, веројатно заради тоа што беше еднаш дневно, во 5 попладне.
Ами не чекај симптоми за тест, јас со првата ќерка немав никакви симптоми од почеток до крај. Штом уште не добиваш и навистина си имала овулација околу први, тогаш речиси сигурно е дека си бремена. Некои од другите можности се да си имала овулација покасно или тек да треба да овулираш или да е ановулаторен циклус. На твое место јас би направила тест.
Има ли некој искуство со касна овулација (мислам со циклуси на 30-31 ден а овој месец овулација беше на 19ти ден) пратена на ехо, требаше да се боцкам со стоп инек. ми вадеа крв и ми рекоа не треба фоликулот сам пукнал. Океј прашањето ми е некој со вакво искуство па ете на крај имал позитивен тест