po Lele sega nisto ne mi e jasno haha denesniot test e posvetol od vcerasniot? Jas ocekuvav denes da bide skroz temno, a toa posvetlo e. Dali nekoj znae zoso kako vaka ? Dali mi pominaala ovulacijata ili doprva ke bide nisto ne mi e jasno hhaha
So sledna menstruacija i toa ke proveram togas obavezno,sto se ne ispitav pa i toa ke ispitam ti blagodaram mnogu
Zdravo zenski, posledna menstruacija mi bese na 29.01 a denes vakov test na ovulacija imam. Dali e mozno vakvo neso sega sum epten zbuneta
Prv pat pravam test za ovulacija, 17 den mi e od ciklus, dali se tocni ovie testovi? I dali e ova ubav pozitiven test na ovulacija?
Zenski edno prasanje Dali testot za ovulacija koga ke e pozitivno najtemna linijata tojden se najgolemi sansi za bremenost? İli pred toa nekolku dena odkoga ke e porozevalinijata İli vekje odkoga ke se ovulira
Од моментот кога ќе видиш позитивен тест, би требало да имаш овулација во следните 12 до 36 часа. Односи пред и на ден на овулација.
Здраво на сите! Имам едно прашање ве молам за совет… Во неделата правев тест за овулација беше бледо розев значи негативен. Вчера (среда) бев на гинеколог докторот виде два фоликули ми рече се спремаат. Денес сабајле правев тест и двете линии беа идентична боја, темни. Односи дури утре вечер, која е шансата утре вечер да сум сеуште во овулација? Утре сабајле ќе направам уште еден тест…
Еве ги тестовите, првиот е од вчера изутрина (четврток) вториот од денес (петок). Значи фоликулот прснал и мали се шансите за зачнување ако имаме односи вечер? Тотално ми е непознато, тек сега почнав да се занимавам ова…