Само што добив некој густ кремаст секрет таков леплив што се растега (прв пат во животот ) Дали тоа значи дека надтапила овулацијата и вечер да си го пишувам домашното, сериозно ако сакам бебче? Пуста желба голема и само читам и прашувам…
Девојки, последниве четири денови по два пати се тестирав, претпладне и навечер. Последниов е позитивен?
Со исти ваков тест за овулација на 17ти ден од циклус, сега сум 11та недела Ти посакувам среќа и тебе
Bas mi e milo za tebe, daj boze I kaj mene da e isto veke me bolat mnogu gradite a ne znam dali e rano za simptomi ama uste 11 dena imam do ciklus
Девојки последен циклус од 23.02 до 27.02. Вчера и денес имам како некои благи болки, ме вијат јајниците и некој исцедок минимален.. Во обиди сме за бебче година и нешто скоро но сметам дека е рано за било што да осеќам доколку е тоа тоа, дали е можно да е од овулација или? (По календарче утре ми е ден на овулација но не секогаш ми дава точно) Тестот е правен пред 3 часа отприлика
Тоа никој не може да знае. Мораш да се теститаш понатака. Колку денови ти трае циклусот? Мене ми беше 29 дена и на 16 ден имав овулација.
Секогаш различно ми трае. Ама со првата бременост, бидејќи правев инсеминации 4, секогаш ми беше на 11 ден, ама со кломифен. Сега сакам да проверам да не случајно имам природна овулација