На тестов за овулација има бледа втора линија или јас си замислувам? знам дека ако е толку бледа пак е негативен, како да знам дали деновиве би требало да настапи овулација или веќе е помината? *немам циклус воопшто, дојам
LH хормонот е постојано присутен во организмот па од таму и бледата линија. Редовно тестирај се, два пати во денот за да фатиш овулација.
Добив на 25 октомври. Дали ова е позитивен тест за овулација или треба потемна линија?вчера вечерта и сабајлето имаше само една линија. Овој тест е од сабајле.
Тест линијата треба да е потемна од контролната линија. Кога ќе биде тоа значи дека овулацијата ќе настапи за 12 до 36 часа. Продолжи да се тестираш.
Рано ти е, сеуште не е настапена овулацијата, тест линијата треба да е иста или потемна од контролната линија.
Здраво Дали е позитвен тестов?Инаку последна менструација на 13ти ноември , циклусот ми варира од 25-27 дена. Благодарам
Приближна е бојата, можеби утре ќе биде, ама секако бидете активни и денес и наредните денови. Со среќа
Fala ti Sekako bevme aktivni denovive Ke se testiram vecer pak i sabajle.Doktorkata mi rece sum imala rana ovilacija ama testovite pokazuvaat drugo.Vcera i zavcera bese bas bleda linijata a denes vednas se pojavi i se gleda deka se priblizni.
Eve ovoj mi e od sabajlevo. E sega me interesira ovoj pozitiven test znaci deka vo narednite 12-24 casa imam najgolemi sansi da ostanam bremena ?odnosno dekw togas treba da nastapi ovulacijata?
Позитивен е тестов. 12 ти ден од циклус. Ме интересира дали по позитивен тест се тестирате и наредните денови.