јас правев тест со овие месецов. ми покажаа овулација на 15ти ден од циклус (циклусот ми е 28 дена),а на апликацијата 14ти ден ми покажуваше така да точни се изгледа лентичкиве.
Se izvinuvam sto pisuvam na latinica,no nesto me zeza telefonov pa nemozam na kirilica. Minatiot mesec mi traese 29 dena,kupiv testovi za ovulacija i pocnav od 11ti den.Vcera vecerta pocna da me kluka jajnikot i posletri dena bleda vtora crtka denes e malku pojaka,14ti den no mislam deka seuste ne e pozitivna(valjda utre) Mislam deka e seuste negativen,no sepak i drugo mislenje nema da bide od odmet.Fala
Бидете и денес активни,утре ќе биде уште потемна,подобро ден два пред овулација да имате односи. Ти прајќам срејќа
Женски , не можам никаде да најдам тестови за овулација.Еден период од зегин ги купував а сега нема.Некоја членка да не купувала сега брзо да ми каже каде да барам ?
Јас во еурофарм и во два зегина најдов и во сите три имаа само една кутија хаха тоа беше минатиот месец. Сега си нарачав од ebay 30 за 5$.
@LunaGrey вчера барав во зегин, еурофарм,виола никаде немаше. Т.е во зегин кога прашав проверија имало само по едно кутивче ама во Охрид и Битола Денес случајно прашав во аптеката што е во Тинех кај Раде Кончат во Аеродром, Галениум фарм се вика и имаше Земав 2 пакетчиња нека има Ако може да ми пратиш линк од ebay да нарачам и јас?
Хаха добро што си нашла. Еве линк, 30 за овулација и 5 за бременост, башка од в.британија ги праќаат сигурно нема долго да чекаме https://www.ebay.com/itm/30-Ovulati...411470&hash=item3f1657af00:g:dzAAAOSwkZhWTva-
Овој тест го има во аптека Сара фарм кај клинички центар, поскап е малку ама има неограничен рок на користење, нешто како помагало е, не е само тест, ама многу е добар. Околу 1100 ден е.
имам дома сличен ваков. Не ми е баш верен .Го купив пред да останам бремена со син ми ама не ми помогна .
Ако порачува некоја од вас преку ebay да ми пише ЛП да порача и за мене Не ми ја прифаќа картичката.. Или пак ако има некоја останато а да не и требаат да ми ги продаде