Vidi prasaj. Moze ti imas takva koza so nema da mrdne. Fer e da te predupredi sepak plakas. a inace @Dashing:) ne mora da znsci ama moze da se sluci sto e normalno neli. I stari koga ke sme ke se zbrckaat. Toa e normalno. I crtez na list hartija, da go zguzvas ke se smeni oblikot. Tattoos on hands and feet will hardly show any changes but ink on the belly, arms and upper legs can look less attractive because weight loss can cause excess skin. If there is weight gain, there's a chance your tattoo will stretch out along with your skin. This can cause colors and lines to fade Sea na kg-2-3 valjda ne se gleda Ama na 10 kg razlika sigurno Ja iam na graden kosh, kaj so neam ic mrsno ic i malce mi e izbledena od gorenje na sonce hahahah a 2020 mislam ja praev
Мене човекот ми рече дека не би требало да имам проблеми ама ако за несреќа се случи нешто ми предложи да и ставиме некој украс за да не изгледа лошо. Не можев да дочекам да ослабам иначе не се работи за 2-3 кила. Повеќе е во прашање. Ај да не кукам сеа... ама се надевам дека нема ништо да им биде.
Epa uzivaj togash. Zdravje e pred se. Ako mora/treba da namalis, ic ne ja misli. Najbitno e da si zdrava i da se osekas dobro i udobno. Toa se poprava, mozes i vrz nejze skroz druga. Se slucuva Ja zatoa uste ne stavam na takvi mesta. Ja na obratnoto rabotam hahahajaja Ako sakas, daj mi so ti e visok I ke se castime tetovazi kolku sakas
Никогаш нема да ги разберам слабите зашто сакаат да се поправат кога не гледаат нас дебелите како плачеме Иначе ќе видиме како ќе биде. Ако има промени ќе пишам да знаат и други.
Би се надоврзала, секогаш кога истражувате тату артисти гледајте какви им се заздравени (healed) тетоважите. Тука се гледа дали го бива или не (дали избледела - особено ако е во боја, дали линиите се со дупки како глушец да ги гризел, и сл), зошто на тазе тетоважа сите изгледаат добро и луѓе најчесто така ќе се зафркнат
Поточно од ова нема браво И јас тоа сум гледала, затоа не ја сакам ина боите после два месеца крш, а свежи мислиш на платно сликала
не значи дека бледее кај сите, пази кај кого одиш, а зависи многу и од кожата, јас имам тетоважи преку 10 години стари шо воопшто не се избледени
@Dashing:) Јас имам тетоважа кај ребрата и стомакот, два пати бремена бев, 25+ кг имав качувано и симнував после, мака нема тетоважата
Simon Painltd, jas imam tetovaza od moeto kuce ako sakas vo lp ke ti pustam slika, pred 7,8 god pravena boite se top
Здраво. Ако сака некој да сподели искуство или да препорача некој/а што тетовира. Ваше лично видување, некаде од каде што сте задоволни. Се извинувам ако прашањево е "дежа ву", нов сум на форумот
Зависи што сакаш. Јас имам две watercolor кај Ina Nameless. Супер е за бои таа, мажот и прави црно бели креации повеќе ко што гледам. Следно, за мали едноставни тетоважи Eternity се ок, а исто добри работи имам слушнато за Lucky 7.