Ти благодарам многу за деталниот одговор. Дефинитивно ќе ги земам в предвид предлозите. Не знам точно ниту јас што сакам, само знам дека сакам тетоважа на рака и да не е само црно-бело. За креација, сеуште не сум се одлучил.
Не. Не е препорачливо ни тазе тетоважа да ја сончаш, ни у базен, вода било каква да ја ствааш особено се избегнуваат џакузија.
Јас би ти го препорачала Симон Паинлтд верувај нема да згрешиш.. со години се тетовирам таму а верувам и поише од пола град исто.
Здраво. Дали е препорачливо тетовирање во овој период од годината? Особено што станува збор за дел што е изложен на сонце, на рака. Или не игра тоа некоја голема улога?
Ne ne e preporaclivo. Tetovaza e rana. Se potis, Sonce ja przi nema da zazdravi ubavo, moes infekcija da zakacis. Jas sum od sept-okt do april negde. Ako ne zivees Sk moes i maj hahaha
Не е препорачливо директно изложување на тетоважата на сонце. Плажа, сончање, или подолго задржување надвор не, другото е ок. Не значи дека никако не смее сонце да ја види. Значи ок е да се истетовираш освен ако не планираш во наредните две недели да одиш на одмор или работиш на отворено.
Фала ти на одговор. По логика тоа е тоа, како што велиш. Во Скопје живеам, така што изгледа ноември-декември ќе е најсоодветно хахах Во превод, ако се тетовирам сега, да си седам во соба до октомври Шега на страна, не е зорт-заман, ќе оставам малку да попуштат жештините. И како лаик, претпоставував дека е така како што напиша. Фала ти за деталниот опис и за советот.
Мислење кој е подобар за тетоважи во скопје,парлов или боби кузмановски? Или предлог ваш. Убав ден на сите.
Јас имам 5 тетоважи и сите ми се во Indigo Studio направени. Студиото е прееечисто, квалитетно работат, професионалци се во цртање. Имаат инста страна разгледај Јас инаку од тоа студио кај Ева се тетовирав, предобро црта и она
Јас се тетовирав во Lucky 7 и искрено сум прееезадоволна. Чуро има магични раце и за цртање и за боење и направи чудо од мојата.
Извини, може да ми пишеш лп? Сакам да те прашам нешто во врска со тетоважата. Заклучено ти е сандачето.
imam 6 tetovazi maletki ... tri na leva raka ..edna na noga.. edna pod gradi .. pozadi uvo i od vcera na desna raka samo ovaa posledna mn cheska . nitu edna ne bila taka