Па ако ја ставиш од мода(ѕвездички, делфини и пеперутки) и без значење, голема е веројатноста да се покаеш. А тоа дека тетоважата е мода е врло дискутабилно.
Ама дебело наплаќа Нема лутење си го вредува трудот.Да се прашувам јас, слободно може да и дадат орден за најдобар тату артист во Македонија.Планирам една кај неа, на пролет здравје боже. И доста ајде со тие муабети-" Боже како ќе ти стои кога ќе остариш Ќе имаш деца, што кога ќе одиш на плажа ? " Немој МОЛИМТЕ раскажими ај каква лепотица/лепотан ќе со ти на 60 години.Булшит!
Јас мислам дека не е толку скапа, зависи колку ти е голема тетоважата, колку е сложена, колку различни бои треба да се користат. Всушност не знам колку наплаќаат другите, али тоа што го платив јас кај неа мислам дека беше прифатлива цена за вложениот труд и крајниот резултат.
обожавам тетоважи ама да имаат некое значење.. сега кога ке ми се роди керкичката сакам да си го напишам нејзиното име само незнам каде тоа допрва ке мислам
Како се дижат отприлика цените на вакви мали тетоважи? И јас сакам таму, здравје Боже ако имам некогаш детенце името да и/му го напишам таму. Инаку прашувам за братучедка ми.
како прво,поздрав и кисс до сите лелее....не да сакам тетоважи,туку едноставно обожувам имам 15 години,па би се тетовирала на 18 нешто вака:
Јас сакам тетоважи но стриктно вакви со кана што се вадат, ги носиш еден месец и толку, колку само кејфот да ти помине, а трајна не би сакала и никогаш не сакам да имам..