Чекам да залади, па одам на втора. Веќе знам што и каде, само треба да одредам датум. И баш се радувам!
Ja многу сакам на левата рака кај што најмногу ни се гледаат вените,кај зглобот, (претпоставувам знаете за кое место ви зборувам) да си истетовирам виолински клуч и можеби некои мали ноти околу него , ама тоа би била мала тетоважа, но со гоооолемо значење за мене Aма неверувам дека некогаш би го направила тоа
И конечно ја направив првата тетоважа. Ја планирав веќе 3 години и редно време беше. Многу си ја сакам по цел ден пред огледало сум застаната.
^^ После expect не би требало да стои for. Фразата е: Expect the worst, hope for the best. Има некоја искуство кај Симон? http://www.facebook.com/pages/PAIN-LTD- ... 7665463031
јас си плнирам да си ставам тетоважа што ке има значенје, а не само за да се ишарам што викаат. би сакала да ја ставам на половината,од страната. си имам веке замислено т.е самата нацртано што сакам да си истетовирам(ако може така) само уште да добијам дозвола од дома да ја напавам
Лично осмислен симбол, не можам да го објаснам баш. Има форма на бескрајност, осумка, срце, нота и буква А. Значи сите компоненти на мојата личност.
Chocolate.me не е за тоа како звучи, смислата на реченицата е. Поготово затоа што е изрека, не треба да се игра со зборовите. Дона, не ме сфаќај погрешно, убав избор си направила, тетоважата е убава и местото е погодено. Меѓутоа, ако си ја планирала три години, како што велиш, не би си дозволила да е погрешна. Just saying...
Nikogash ne bi napravila tetovazha a za lugjeto shto gi pravat OK e ako ne preeraat.Inache imam drugarki koi od 15-16gidini si napravija tetovazhi i sega im se zdosadeni i gi mrazat
Shelea, кога ќе имаш прилика сликни да го видиме. Баш ме интересира како изгледа. On topic, знам што сакам. Место видно само за мене, маленка но со големо значење. Си давам време, рано е уште сега. За 2 години сигурно ќе ја ставам.
Емилија Пендева што работи во Ново Лисиче, невиден уметник и невидена хигиена на тетовирање. Се извинувам однапред ако ова е рекламирање, слободно избришете го!
А нека ми каже некој, дали боли и каде боли најмногу и колкава е болката од прилика ? Како инекција, како бокс, како што ?
^ Болката е зависно од местото. Колку е местото поблиску до коска толку поголема е болката, кога јас се тетовирав на левото раме назад, воопшто ништо не почувствував но како што одеше накај рбетот се чувствуваше минимална болка. Болката би било најблиску со гребење на кожата со игла. Инаку не знам зошто толку преувиличуваат некои со 2 на 2см тетоважа оти многу болела, кога тетовирањето оди многу брзо и се издржува дефинитивно. Тоа е само моментално. Мене на пример ме тетовираа едно 10-15 минути. Тетоважата ми е со 1см високи букви и долга е 10см. Не е многу но можев да издржам многу повеке. п.с. Одам на втора во Декември.
Точно дека фразата е таква да. Но во различни поеми, книги и слично е напишана и вака. Значи FOR не го менува значењто воопшто. Јас го напишав вака, оти поубаво ми звучеше. Значи „грешката„ е намерна.
Zarem na stapaloto najmnogu boli? Mislam spored ova sto go gledam od slikive, a jas pa tamu mi svetna da tetoviram edna idea... Izvinete za latinicava.
Дали некоја од вас знае некое студио во Скопје,кое е добро ама не прескапо...јас сакам тетоважа со букви ама до сега кај што прашав на 2 места ми бараат по 6000 за 2 реченици...милсам дека тоа е премногу.Ако имате предлог,искуство давајте