Не да ги обозавам тетоважите туку и сама имам две на ред ми е третата па ке видиме... инаку првата ја правев кај Симон и навистина екстра си ја заврши работата а ја правев пред некои си 7-8 години и втората ја правеше Ѓоко кај мене дома исто така екстра завршена работа не ми се верува дека боите се сеуште какви што беа и на старт инаку ја ставив пред 3 години... за трета се надевам дека ке направам пак добра одлука со изборот на мајсор за тетоважи...
Девојки, (Ramante, Anna-Banana и Chimera) Фала за одговорите. Емилија на најдов на ФБ, но некој доколку има број од Симон можи да ми прати во ЛП? Фала многу.
ooo не да има во битола се е можно да слушниш ама то ти се луѓе кои немаат храброст тоа да го направат
Јас лично не сум некој голем обожавател на тетоважи ама и не сум против нив.А сепак и воопшто не ги сакам жените или девојките што обожаваат да навредуваат на туѓа сметка.
Прво тетоважата ја ставаш со значење кое е важно само за тебе и самата тетоважа ја правиш зошто ти си одлучила дека сакаш такво нешто, Второ ако некој ти е вистински пријател, нема воопшто да биде важно дали имаш тетоважа или не и никогаш нема да зборува за тоа како на нешто неморално... Трето оној кој не ги сака тетоважите немора ни да ги гледа, а уште помалку да ги коментира и Шетврто, па добро бе што веќе си решила за тетоважа да имаш тогаш што ти е гајле што ќе ти зборат зад грб, тоа си е твое а нивно право е дали ке оговараат или не... Инаку прво расчисти со себе сама дали сакаш тетоважа или не, имај континуитет во ставот, и држи си до свое и искрено и ти да не си малку рекла-казала...зошто ти е важно кој што како кажал....Мислам имај си малку повеќе почит кон твоите ставови и не обрнувај внимание на злобните јазици....
Девојче, ти тетоважата за тебе си ја ставаш затоа што сакаш да ја имаш, или како аксесоар? Ако ја ставаш како украс, ич не се мачи. Моите тетоважи се само за мои очи, и може едната од нив да се гледа ако јас сакам. Или на плажа, таму веќе нема кај да ги кријам. Не ги ни кријам, туку не ги ставив за некој друг да ги гледа, туку за себе, затоа што сум требала да се родам со тоа!
http://data.whicdn.com/images/54794379/698_310290909100630_305264713_n_large.jpg колку би чинела една ваква мала?
убаво е да се имам но некоја помалечка како дата на раѓање првата буква од вашето име...некоја со посебно значење а не како сликовница но женски никако немојте да се тетовирате на стомак познавам повеќе жени кои се тетовирале на стомак и после породувањето тетоважите им изгледаат грдо
Имам 3 тетоважи, едната ми е на нога, другата на десното рамо, и третата на зглобот на левата рака. Многу ги сакам, ми имаат големо значење. Во план имаам уште две да ставам. Обожавам тетоважи!
девојки сакам да знам дали некоја од вас се има тетовирано во охрид и кај кого .... инаку обожавам тетоважи поззз
Обожавам тетоважи и имам некои идеи каде сакам и што сакам, ама моите се многуу против тоа. Ми викаат кога ќе се исселиш од кај нас што сакаш прави.