Oпрaвдувaм тетoвaжи сaмo aкo имa некoе знaчење.Мрaзaм личнoсти кoи си игрaaт сo телoтo кaкo дa е бoенкa.Јaс имaм тетoвaжa кoјa мене премнoгу ми знaчи и кoјa никoгaш буквaлнo никoгaш не би јa oтстрaнилa.
И јас одамна се наканувам да отидам и никоако... Сакам тетоважи со значење, затоа ке го истетовирам името на син ми Александар Само се мислам каде? (мала ке биде сакам некаде на раката само незнам точно) предлог?
Jas veke zakazav, od mnogu oddamna sakav da napravam, ama ednostavno nemav izbrano sto tocno da tetoviram pa taka da sega odluciv mala diskretna, seksi tetovazicka koja go otslikuva mojot karakter.
Секако подржувам тетоважи , но со конкретна цел т.е. љубов кон дете, родител, партнер...Јас конкретно имам 3 тетоважи, на едното рамо се имињата на моите две деца, а на другото името на сопругата. Тетовирање на животни и птици истотака со цел на искажување на љубов и верност доста добро изгледаат.
Во последно време размислувам за тетоважа и сакам да си направам на раката како гривна со приврзок ангел и мал крст .. значење на тетоважата .. крстот е Бог да ме чува а ангелот моето бебе кое не успеав ни да го износам до 9-ти месец .... што мислите ? Знам дека некои ке речат треба да се заборави минатото, но јас несакам, сакам тој спомен да го имам ... а никаде некоја слика таква да најдам .....
Добра ти е идејата а слика не мора да најдеш на интернет и да му ја покажеш, само кажи му тоа што имаш замислено и тој самиот најпрво на хартија ќе нацрта па ќе те тетовира.
Многу ми се допаѓаат тетоважи кај девојки позади над задникот. Суптилно да ѕирка слично како тангата Ептен се секси.
Баш така се прават тетоважи за да имаат некое значење,а не само да се шараат по телото нешто без врска.Убава ке биде таква кажи му ја на човекот тој ќе ја нацрта како што си замислила.
Па во Струмица има едно студио, и дечкото е закон, сега незнам како му се цените ама што сакаш тоа прави, и стално е надвор од државата и има доста искуство. Тетоважите му се како вистински ... Ма ке издржам, големи болки издржав сега за оваа ли ке биде проблем хаха ..
Значи вака никој не може да ви каже колку ќе ве чини додека не си прашате мајстор.Од многу работи зависи цената, од големина, од боја, од количина на боја, од место итн.Одлучете што сакате и пишете на некој мајстор и прашајте го ќе ви каже.А @maca cvet конкретно освен ако не си нешто многу емотивно поврзана со пиратите од Кариботе, реално што ќе ти е ваква тетоважа?Немаш поим колку ќе се каеш за тетоважа без значење во иднина.