@mariatim Мене овие ми се најслатки како за женско, не ги сакам тие гломазните. Но секако, вкус си е вкус.
Дa убaви се,се мислев нештo зa сидрo aмa мм ме предoмислувa Зa нa рaкa кaј зглoбoт oд длaнкaтa.Ќе личи убaвo мислaм love. И нa другaтa стрaнa иметo oд синoт.
Луѓе, после долго мислење се одлучив. Сакам да истетовирам мала стрелка на ракава, значи најобична, не сакам да биде некоја ептен голема и шарена. Е сега сакам ако можете да ми препорачате некое студио. Јас се мислам околу Симон од Pain LTD мислам дека се викаше студиото. Човеков го следам некое време на инстаграм и стварно изгледаат предобро тетоважите, ако има некој искуство со него нека сподели.
@Ketchup јас го препорачував во темава предходно, мојата последна е кај него правена и сега новата веројатно исто таму. Јас сум презадоволна, хигиена и професионалност на највисоко ниво, исто како и креативност ии стручност. Таму да си ја правиш. Има и други квалитетни мајстори кои се пофалени ама јас немам искуство со нив, така да моја препорака е Симон.
Дали тетовирање во бременост би штетело.Имам закажсно за мала тетоважа само една буква на прстот но пред некој ден дознав дека сум бремена.Советт и мслење?
Ne bi trebalo, megutoa najdobro so ginekologot da se konsiltiras, sepak se raboti za seriozna rabota - bremenost.
ако би тетовирала тетоважа би тетовирала нешто што стварно ќе ми значи, на пр кога ќе имам деца би сакала да им ги истетовирам именцата нивни со убави ракописни букви , инаку да се шлакам безвеза не сакам, и би си го истетовирала хороскопскиот знак еве вака , многу ми се свиѓа многу е нежна тетоважата
ne se preporacuva tetoviranje za vreme na bremenost... postoi rizik od zarazuvanje so hepatit, zatoa podobro e da pricekas 9 meseci
Дали е добро да се тетовираш за време на циклус? Бидејќи кожата е повеќе осетлива и сигурно повеќе ќе боли.
Кај секој болката е различна,затоа што немаме сите иста дебелина на кожа.Еве пример мене не ме болеше
Се додека не пробаш неможеш да знаеш,и неможе никој да ти каже колку ке те боли и дали ке те боли.Едноставно тетовирањето е задоволство,кое знае кај некој многу да боли кај некој малце,па кај некој па ич.Бидејќи имам скоро 10 тетоважи на моето тело веќе не осеќам болка,него уживам во тетовирањето